A cigaretta károsabb mint a vizipipa? Szerintetek melyik a jobb?
Én körübelül fél éve cigi-zek.
De annyira nem jó.Egyik ismerősöm ajánlotta a vizipipát és azt mondta,hogy az nem okoz függőséget és nem halsz meg tüdőrákban.
14. Naponta nem de hetente hétvégén legalább 8-10 szál. De kedek többet is.. A vizipipázásjobb?
Piros dobozos,west-et szívok.
Oké megfogadoma tanácsodat :)
Akkor csak jobb lenne a vizipipa? :)
Így van a cigaretta károsabb a vízipipánál.
Osztom az eddigi válaszoló véleményét, addig hagyj fel ezzel a szokással, amíg teheted, ugyanos kocadohányosként nem egyszerű a művelet, bár ott is többnyire csak az akaraterőn múlik, de pont hogy e tulajdonság hiánya miatt kezdik el az emberek a dohányzást.
Ui.: nem vizipipa hanem vízipipa, na ugye és még tanultál is valamit.
Én kb. fél éve vásároltam vízipipát, azóta legalább hetente egyszer pipázok! Nagy élmény szerintem... Múltkor rágyújtottam egy cigire, (haver adott)fújom a füstöt és mondom ez meg van gyújtva??? Mert nekem valahogy kicsi a füstje. :D A vízipipának sokkal nagyobb és finomabb füstje van.
Az, hogy melyik a károsabb? Egyértelműen a cigaretta! Bár van egy nagyon leszavazott videó a youtuben, hogy mennyire káros a pipa... ottani állítás szerint annyi füst van benne mint 500 szál cigiben :D (ez igaz is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!