Mit tegyek, ha zárlatos az EGO-D akkum?
ha ráteszek valamit csak villog a gombja, és ha van rajta porlasztó, ha nincs akkor is villognak lent a ledek amelyek jelzik az akku toltottségi szintjét.
Esetleg tudtok segiteni???
Ha cserélhető akksis, akkor csere :). Ha nem, akkor kuka. Én is ego-t használok, de a led nélküli verziót. Jó olcsó és strapás.
lehet cserélni az akkut.
de mégis nem lehet valahogy megcsinállni ???
ma vettem és egy rossz BUD-dal rovidzárlatot okoztam:/
"egy rossz BUD-dal rovidzárlatot okoztam"
Ezt nem értem, lehetne pontosabban?
kezdjük ott , hogy 2 helyen van led :
a felső az a nyomógombnál van, és az villog, amúgy világitania kéne amikor nyomom.
Az alsó ledek jelzik az akku töltöttségi szintjét amikor nyomom a felső gombot, tehát akkor van áram alatt.
És most az alsó ledek világitanak egyfolytában, a felső led a nyomógombnál meg villog.
Amúgy meg a BUD egy 2.2 Ohmos kazán/porlasztó ami "gőzt" hoz létre, és azt töltjük fel liquiddel.
Igy néz ki: [link]
Remélem most már egy nyelvet beszélünk.
Aha oks. Rákerestem mert nekem nincs ilyenem csak sima cigim. Úgy tűnik de javíts ha kell, simán semmi sem világít (nyiván). Ha nyomod a gombot az világít és együtt az aksié is világít. E helyett most az aksi egyfolytában világít a gombnál meg villog.
Ha van használatid érdemes lenne megnézni a hibalistát vagy valami jelzéslistát benne hoyg mi mit jelent. Lehet ez így mutat valamit hogy aksi lemerült, vagy túlmelegedett vagy bármit. Szóval meg kellene nézni a leírását. Nekünk a kenyérgépében vannak ilyenek hogy ha ez vagy az van az mit jelent.
Másik hogy rákerestem és találtam leírásokat használati tanácsokkal. Úgy tűnik lehet túlhasználni és a tartása is számít neki. Lehet ezekben megtalálod a hibaokot és megoldást.
Itt a második oldal alján van valami ilyen villogós dolog:
Szerintem azért az egészet olvasd át.
Itt meg elég hosszan tárgyalja:
Ha ezekből nincs ott a hibaforrás és mindent útmutató szerint használsz, akkor azzal a porlasztóval is lehet gond. Lehet hibás. De szerintem az égett íz és a fülstölés gyanúsan olyan hogy lehet túlműködik valamiért. Ha túlégeti a jelek szerint az túlműködés.
Túlmüködés az meg több okból is lehet. Beragadhat valami és folytonosan kap áramot pl a gombnál. Vagy belső érintkezésnél lehet valami folytonosan érintkezik aminek csak bekapcsoláskor kellene. Ha leejtetted akkor lehet ott a bibi. Persze azt nem tudom ezek mennyire érzékenyek esésre de mondjuk.
Ha a leírásokból nem derül ki biztosan a hibaforrás akkor át lehet majd nézni belül... azt majd utána ha még kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!