15 vagyok és nem akarok cigizni. Javaslatokat tudtok adni?
Elhatározás, akaraterő...
Én is 15 vagyok, nyáron "szoktam rá", ha úgy vesszük. Partydohányos vagyok inkább, társaságban, ha megkínálnak elfogadom, ha nagyon unatkozok, és tényleg nincs más, akkor magamban is rágyújtok (de ez alig fordul elő). Szerintem te is válaszd akkor ezt a módszert (jó ez most hülyén hangzik, hogy itt buzdítalak a rosszra, de így talán meg lehet akadályozni a teljes rászokást).
Ne görcsölj azon, hogy "juj, nem akarok cigizni", mivel eddig sem tudtad, az sem fog menni, hogy "jó akkor mostantól sohasohatöbbet", egyszerűbb, ha elfogadod, hogy dohányos vagy, kész. Így nem gondolsz annyit a cigire, sőt vigyél magaddal mindig mindenhova, akkor azon sem aggódsz, hogy nincs nálad és venned kell.
Ez nálam a pénzkímélő módszer.
Én azt nem értem, hogy szoktatok rá már 15 évesen?!?!
HA nem teszitek le, büdös képű, rogyott fogú, növésben visszamaradt nyomik lesztek! Megéri?!.....
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!