Ha ennyire ráérsz hülyeségekre, inkább gyere el hozzá takarítani:DDD
2009. aug. 2. 12:38
2/11 anonim válasza:
Most akkor akarsz cigizni,vagy nem?
A ciginek is megvan a helye, mint a .....,ha nem gyújtod meg,akkor nem cigizel,hanem csak bohóckodsz.
Ha az orrodba dugod,akkor nem lsz lesz semmi bajod,csak t@knyos lesz a cigid.
1x is döntsd el,hogy mit akarsz.
2009. aug. 2. 12:38
3/11 anonim válasza:
:-) Marha ...:-) A füledbe próbáld, az talán nem olyan gusztustalan...:-)
2009. aug. 2. 14:05
4/11 anonim válasza:
szerintem dugd inkább a seggedbe és fingj egyet... micsoda egy baromság
2009. aug. 2. 14:41
5/11 anonim válasza:
Dugd a kloákádba aztán az orrodba. Így azonban fennáll a lehetősége, hogy fekalitisz nikotinuszt kapsz. Úgyhogy a farkamat dugd az orrodba, attól nem leszel beteg és még nekem is jó lesz.
2009. aug. 3. 19:57
6/11 anonim válasza:
ILYEN HÜJESÉGET HOGY IS TUDTÁL IRNI NEKED MÁS DOLGOD NINCSEN.PSIHOLOGUSHOZ KÉNE MENNED.
2009. aug. 5. 19:04
7/11 anonim válasza:
igen elkaphatsz pár betegséget...először is végbélrákot kapsz, aztán kihullik az orr szőröd majd az egész orrod leszakad.
kamuztam, de ez hasonlóan hülye válasz volt mint a te kérdésed b+ hogy jut ilyen hülyeség az eszedbe?? mi a francért akarok az orrodba dugdosni a cigit?? hülye vagy!!
2009. aug. 31. 11:58
8/11 anonim válasza:
xDD ezen én is jót röhögtem...:D
most ezt minek kellet megkérdezni??:D de jó volt hallani hogy nem csak én vagyok ilyen fogyatékos...xD mert egyszer kipróbáltam...-.- nem tanácsolom mert ritka szar érzés...:D
de sok sikert XD
2010. febr. 18. 18:42
9/11 anonim válasza:
elöbb dugd be az orrodba aztán tedd be a szádba és szivd el..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!