Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Most készülök elszivni életem...

Most készülök elszivni életem első cigijét, milyet vegyek?

Figyelt kérdés
Ne irjátok hogy semilyet mert egyszer mindent ki kell próbálni.Milyen erzes lessz?????Hogy csináljam????? 22/F
2009. jún. 29. 20:15
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
21%

Olyan érzés lesz mintha szénsavat próbálnál leszívni tüdőre.

Könnybelábad a szemed, fuldokláshoz hasonlóan fogsz krákogni, a taknyod összefut, még hányingered is könnyen lehet.

Ha nem szívod le tödőre akkor csípni fogja a szádat mint egy kanál bors!

Egy kalap xar magyarán megmondva...

Ha ennyire próbálkozni akarsz inkább próbálj ki vmi jó gyantás kendert, abban legalább van élmény!

Pl idöérzéked kiesik, nem tudod miylen évet írunk nem tudod hogy hány óra volt 1 perccel ezelött, nem tudsz tájékozódni, elkezdenek ráddölni a falak, mindennél kissebbnek és törékenyebbnek érzed magad, úgyérzed hogy már évek óta ugyanazon a helyen vagy, megállás nélkül fosod a szót mindenféléröl amire aztán nem emlékszel és mindenen röhögsz!

De aztán soha többet még1x ..... ;) !

2009. jún. 30. 23:31
 12/32 anonim ***** válasza:

Ja még egy fontos dolgot kihagytam az elsö cigihez, ha azt választod.

Könynen elöfordulhat hogy légszomjad lesz, és szédülni kezdesz, ez vezet aztána hányingerhez.

A kenderböl - ha jó - elég benttartani 3-4 nagy slukkot a tudodben 5-6 másodprercig, aztán 4-5 perc mulva beüt a "hatás" es attol garantáltan nem rókázol, mert oylan mintha állott levegöt szívnál!

2009. jún. 30. 23:44
 13/32 anonim ***** válasza:
Ha vmi gagyi kenderrel kezdesz ami nem elég gyantás akkor iszonyúan fájni fog a fejed órákon át!
2009. jún. 30. 23:46
 14/32 anonim ***** válasza:
47%

"Ha ennyire próbálkozni akarsz inkább próbálj ki vmi jó gyantás kendert, abban legalább van élmény!

Pl idöérzéked kiesik, nem tudod miylen évet írunk nem tudod hogy hány óra volt 1 perccel ezelött, nem tudsz tájékozódni, elkezdenek ráddölni a falak, mindennél kissebbnek és törékenyebbnek érzed magad, úgyérzed hogy már évek óta ugyanazon a helyen vagy, megállás nélkül fosod a szót mindenféléröl amire aztán nem emlékszel és mindenen röhögsz!"

te mekkora egy barom vagy. már lassan 24éve intenzíven tolom, és semmi bajom.......

amúgy sztem fehér bondal kezdj. én piros bondot szívok.

2009. júl. 1. 00:08
 15/32 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem hátra arc és meg se próbáld..
2009. júl. 1. 17:57
 16/32 anonim ***** válasza:
71%

17 éves leszek és még soha nem próbáltam ki, alapból ha a szüleim rágyújtanak hányingerem lesz. Szar..

Ne próbáld ki.

2009. júl. 2. 20:05
 17/32 anonim ***** válasza:
81%
Ha rám halgatsz nem veszel semmilyet.
2009. júl. 2. 20:53
 18/32 anonim válasza:
79%
hát nekem az első szál Pink Elephant volt, Bécsbe vettem rózsaszín, vanilíás cigi szóval elég lightos:D nagyon jó volt, első nap vagy 5szálat elszívtam, ha lenne a közelben csak azt szívnám, am a kék bond sztem nem rossz.
2009. júl. 4. 03:42
 19/32 anonim ***** válasza:
79%

mindenki olt:D ő dolga, tanácsot kért.

elsőre kék hosszú pallmall pl.. esetleg arany marlboro, v gold edge marlboro.. esetleg fehérr.:D

2009. júl. 4. 19:07
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
de nagy hülye kérdés ez xD Először fulladni fogsz tőle meg lehet hányingered lesz :D De inkább ne próbáld ki mert aztán ha sokszor próbálod rászoksz :D Nálam is valahogy igy kezdődött :)
2009. júl. 4. 23:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!