Vizipipa alkohollal?
én azt mondom baromság!!
Egyik barátnőmtől hallottam,hogy hivatalos volt egy vasárnapi születésnapi bulira.Először csak italok voltak beszerveze.Hozzáteszem a lány 14éves.Utána aztgondolta menő a vizipipa de alkohollal.Hogy a víz helyett alkoholt öntenek bele.Mert hogy ez olyan \'menő\' főleg ha ugyanolyan \'menő\' emberkéket hívnak oda..
De a lány nem is ilyen..És mindez egy pihenőparkolóban lesz..
Barátnőm else fog rá menni.
Akkor most mi a kérdés, merthogy nem a vizipipa az tuti? Nekem ez inkább olyan panasznak tűnik, nemtom mi bánt, de inkább a barátnőddel kéne megbeszélni, mint itt.
Vizipipába amúgy lehet alkoholt tenni, ha vacak piákat mi is bele szoktuk önteni a buli vége felé, ugyse issza meg senki, kárba meg ne vesszen. Azmeg, hogy menő vagy nem menő a kis tiniket érdekli, de majd ők is kinőnek belőle.
Szerintem amúgy lehet beleönteni piát a vizipipába, de ha nagyon erős és ha csak piát öntesz bele akkor elveszi a dohány ízét. Én egyszer próbáltam h rumot meg bort öntöttem bele töményen.. meg se tudtam szívni, olyan erős volt:S
Ezt a választ azoknak írom akiket érdekel az, ami a kérdés nagybetűs része, nem pedig a panaszkodásod! :D
Lehet bele alkoholt önteni de az felfog szívódni a tüdejében és elég rendesen kifogja ütni
Olyan lesz mintha megitta volna.
A "Vízipipa alkohollal?"Kérdésedre tudok válaszolni a többi értelmetlen bocsi
Személyes tapasztalat volt:
Elsőnek haverokkal kb 5 lehettünk amikor kitaláltuk Öntsünk bele Pálinkát eről 2 dolgot kel tudni
1 Pazarlás a fincsi páleszt belebaszni.
2 A füst íze se érződik olyan jól (azaz a dohányé )
szóval szépen megtömtük a pipámat aztán beleöntöttük a páleszt. tipipkusan olyan mint ha simán pipáznál csak van valami érdekes alkoholos íze( nem finom íz) aztán így ennyi volt majd rá 1 picire Elkezdett a fejünk fájni nem tudjuk miért talán az alkohol(vagy a sok Vízipipa után) azt nemtudom de tény hogy azelőtt nem fájt szóval én nem ajánlom : ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!