A Sláger cigaretta milyen ízben/ízekben van?
Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 13:42
1/8 anonim válasza:
Ha jól tudom csak egy ízben kapható,de viszont állítólag sz@rok.
2/8 anonim válasza:
Kétféle dobozban lehet kapni, az egyik kék 100s,(nem tudom, hogy mit jelent) a másik narancssárga. Az, hogy más ízűek-e nem tudom, de azt tudom, hogy iszonyú szarok. Egy dobozzal szívtam el életemben, nem ajánlom.
3/8 A kérdező kommentje:
Hát egyik legjobbhaverommal(lány vagyok) elszívtunk 1 dobzzal. és amikor megláttuk hogy az egész barna kiakadtunk mind a ketten.. aztmondták milyen jó meg mindent... erős.. de szerintem minden jobb mint ez.. biztos nem veszünk többet. olcsó meg minden.. de hát olyan mintha wc. papírnak a gurigába lenne beletölt
2011. júl. 13. 00:01
5/8 anonim válasza:
Ki volt az, aki azt mondta nektek, hogy ez jó?:D Ennél leprább cigi a világban nincs...
6/8 A kérdező kommentje:
HJát interneten is azt írták hogy erős meg minden
2011. júl. 14. 12:11
8/8 anonim válasza:
most zöld van meg kék.
a kék f.s
a zöld fos&menthol
ha megkívánom a bagót 1-2 szállal elszívok. egy hónapig tuti rá se tudok nézni, tiszta jó rászokás ellen :D
a szofi szivarka megváltás ehhez képest, pedig a legtöbb bagós azt se képes elszívni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!