Mit tegyek hogy ne érezzék rajtam a szagot?
Figyelt kérdés
10/f
hetente 2 szál
2011. jún. 24. 17:56
1/29 anonim válasza:
Szivjál két szállal kevesebbet.
2/29 anonim válasza:
10/f? Öcsém is annyi, most tök rossz gondolat fogott el engem is... Remélem c*gány vagy, azoktól megszokott, de ha nem... :S
3/29 anonim válasza:
Ne szívj egyet sem,mert lelassíthatja a növekedésedet is,aztán ciki lesz a többi között fejlettlenek,meg törpikének lenni.Inkább tanulj,mozogj,és végezz házi munkát otthon,hogy ne váljon belőled is elkényesztetett
5/29 anonim válasza:
figy fiam...
1. szívj 2 szállal kevesebbet.
2.MI A RÁKÉRT CIGIZEL? ha azt hiszed menő leszel tőle hát nem... minden egyes cigi elvesz az életedből 3 percet.
3. ha elakarod tüntetni.. mentolos cukor,meg valami spray
-.- agyam eldobom.. nem vagyok öreg mert 14L vok de ez kész...
6/29 anonim válasza:
10 évesen cigizel? Ez olyan szomorú...
7/29 anonim válasza:
dörzsöld szét a füvet a tenyeredban és rágózz meg végy nagy levegőt
=) én se vagyok sokkal nagyobb
9/29 anonim válasza:
18 éves korodra a fejedet fogod verni a falba, amiért egy iskolakört nem tudsz lefutni, de ha neked ez kell..
19f
10/29 anonim válasza:
Nevetséges vagy! Remélem tudod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!