A dohányosok a rengeteg elszórt pénzt miért nem teszik félre nyugdíjas korukra? Válság? .
cigire mindig van pénz.
A szomszédomék 3 gyerekkel az egyik súlyosan fogyatékos, a béka segge alatt élnek, sokszor nincs a gyereknek mit enni, de olyat,hogy ne cigizzennek kint az ajtó előtt ,még nem láttam 20 év alatt.Amennyit elköltenek rá, annyiből kijön egy kocsi havi törlesztőrészlete.
anyámék is nyignak hogy nincs pénz...bezzeg napi 2 doboz cigire fejenként van
utánaszámoltam..
napi 4 doboz 2560 Ft
ez éves szinten 934400..
igen,majd 1 millió forint...
és csodálkozott mikor mondtam hogy egy petákot se várjanak tőlem ha munka nélkül maradnak,ha évi 1 millió jut cigire...
Dohányos vagyok!
A pénzt én keresem meg rá. Soha nem dohányoznék semmi és senki rovására. Ha az összes nem dohányos neve a milliomosok listáján szerepelne, akkor lenne valami a kérdésben, de a nem dohányosok is elverik valami másra.
kedves ismerösöméknél se jobb a helyzet, mint nálunk... de az édesanyukája inkább cigarettát vásárol, mint ételt, és van hogy 2-3napig szinte nem esznek semmit, de azt a kurvä cigit szívják...
mi is dohányzunk, de csak is akkor ha úgy látom, most éppen megengedhetem magamnak. elöbb a létfontosságú dolgok, majd utána a függöség kielégitése.
A csokizabáló kövér emberek miért nem teszik félre az édességre kidobott pénzt?
Az autós miért nem teszi félre a benzinre kidobott pénzt? Károsítja vele az egészségem.
Miért nem tanulsz inkább valamit ostoba kérdések helyett?
Az autósok jobban károsítják mások egészségét és a környezetét,mint a dohányosok! Őket senki nem szidja! Az alkoholista pedig nagyon sokszor a családját testzi teljesen tönkre!
Nem csak a dohányosokat kellene szidni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!