Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit tegyek ha nem jó a Golden...

Mit tegyek ha nem jó a Golden Gate-s cigitöltő?

Figyelt kérdés

Nemrég vettem egy Golden Gate-es cigarettatöltőt,hüvelyt,dohányt. Minden Golden Gate-es!

De a töltő nem igazán szuperál! :(

A füstszűrőnél alig van dohány,a végénél meg kilóg! :(

Mit tegyek????

2011. jan. 31. 18:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
tanulj meg tölteni
2011. jan. 31. 18:49
 2/11 anonim ***** válasza:
Én is nemrég álltam át,bár én Colombus töltőt vettem.Először én is GG hüvelyt vettem,de az tré mert nincs benne szénszűrő azt hittem kiszakad a tüdőm 1 hét után.Vettem Primust.Csináld azt,hogy amikor megtöltöd,nyomkod be valamivel a kilógó dohányt,utána ütögesd az asztalhoz(természetesen szűrővel lefelé). Így lemegy a dohány a szűrőhöz.
2011. jan. 31. 18:57
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem a töltővel lehet a gond. Ha túl nedves a dohány és túl nagyra van vágva akkor szokott ez lenni. Én már évek óta töltővel csinálom a cigit. Vedd ki a zacskóból, hogy száradjon egy kicsit ki, én egy nagyobb ollóval meg is aprítom, hogy egyenletesen kerüljön a dohány a töltő-vályúba. Túl száraz és morzsás ne legyen, mert akkor nagyon nehéz tölteni. Elég hosszú idő, amíg rájön az ember a technikára.
2011. jan. 31. 19:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy én Orlando töltőt használok évek óta, minden probléma nélkül.
2011. jan. 31. 19:06
 5/11 anonim ***** válasza:

Tényleg tanulj meg tölteni!

Egyeletesen, ne túl összetömve tedd bele a dohányt.Én függölegesen szoktam tartani amikor belehúzm, úgy hogy a hüvely van fölfele.Az alján van egy kis pöcök, amivel lehet állítani, az L betünél legyen a kis müanyag.

2011. febr. 1. 08:40
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :D
2011. febr. 1. 15:02
 7/11 anonim ***** válasza:
töményebben töltsd, a tövénél és a végén pedig mégjobban
2011. febr. 3. 02:31
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem is most van egy golden gate töltő és jónak jó de túl sok dohányt nyom a hüvelybe és a végén mindig kilóg a dohány szerintem annyi jó benne hogy ha az alján lévő gombot átkapcsoljuk akkor 100-as cigit is tölthetünk vele

de ha jó cigitöltőt kerestek akkor a PRIMUS-t ajánlom mert rohadt jó töltő én is fogok venni egyet ez hejett mert nem tölti túl nem puha és meg nem mondjátok hogy töltött cigit szívtok valamivel drágább mint a golden gate töltő de megéri az árát

2011. febr. 17. 01:16
 9/11 anonim válasza:
Tanulj meg tölteni,amíg meg nem megy,addig ütögesd az asztalhoz a füstszűrőnél fogva,hogy legyen ott is dohány,meg ne lógjon ki a végén.
2014. jan. 17. 15:34
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszi,de már rég nem cigizem. :D

Atya ég,már 3 éves kérdés :D:D

Hogy repül az idő :D

2014. jan. 17. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!