Van aki leszokott a cigirol?
Szia! Én le tudtam tenni, én is kb. 20 év után, és nagyon könnyen.
Úgy csináltam, hogy kb. 1 hónapig nem tüdőztem le. A mozdulat az kellett, de így nem jutott annyi nikotin a szervezetembe. 1 hónap után letettem, és azóta sem kell. Nem remegtem, nem voltak elvonási tüneteim, semmi.
Egy próbát megér.
1hónap kell mire nem fogsz kalimpálni a cigi után.
Maga a leszokási időszak nem is rossz mert helyette vmit megeszel. rágózol. csak mikor látod h a másik szívja és a füstjét is érzed. az kemény :D
Nem kell semmiféle eszköz. ienkor az akaraterőre kell bíznod magad. ami annyit tesz h elszívod az utolsót. és utána nem.
Én nem voltam szenvedély függő sose. így nem tudom mien lesz mikor majd elhatározod nah utolsó szál volt és mégis veszed a következő dobozzal. De mondom csak 1xrűen ne gyújts rá. így menne de nem elég kíméletes. ugyanis hírtelen elhagyni a cigit. elég merész dolog.
De nem lehetetlen.
15 év után szoktam le. Eldöntöttem, másnap letettem. Nem voltak elvonási tüneteim. Mondjuk én nem voltam láncbagós, az előtte lévő 8 évben már csak időszakosan szívtam el egy-két dobozzal. A gyerekvállalás miatt akkor sem volt túl nehéz leállnom a napi egy dobozról.
Édesapám 10 éve nem dohányzik, előtte napi 3 dobozzal szívott el, nézni is rossz volt. Egyik napról a másikra tette le ő is. Az első hónapokban kilószámra törte a napraforgómagot, rágózott, édességet evett. Pótcselekvéseket keresett helyette. 1 év után nem volt már szüksége ezekre sem. 25 évig dohányzott.
De érdekes, hogy a mai napig azt mondja, nem szokott le, csak nem gyújt rá. :)
Irigyellek!
Én is feltettem hasonló kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__dohanyzas__1225551-l..
És kaptam rá 1(azaz egy db) választ!
Sebaj!
Majd elolvasom a te kérdésedre adott válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!