Hogyan lehet innen vásárolni? Flpshop.hu
Flpshop.hu
Ismerőseimel beszélgettünk ezekről a termékekről, de már hónapok óta képtelen vagyok hozzájutni, hogy kipróbáljam. Minek van egyáltalán honlapjuk? Házas vagyok-e, meg születési idő? Minek kell ilyen adat egy cégnek a vevőitől? nem mintha lehetne regisztrálni, mert valami ajánló kell hozzá amúgy, hogy minek azt ne kérdezzétek.
most ha a centrumról kérdezném meg ugyanezt oda is beírnák egy csomóan, hogy az sz*r meg csak a gyógyszergyárakat gazdagítom vele, szóval...
Nem azt mondom, hogy nemérdekel a véleményetek csak az ismerőseim véleménye egyenlőre többet számít nekem
mindenesetre nem értem ez miért ilyen bonyolult ez. mindenhol máshol megadom a szállítási címet, és kihozza a futár...
Mindenki van erre valami rokona/ismerőse, de a számom semeddig sem jutott el eddig. én meg nem fogom nyaggatni őket ezzel,amúgy is csak haverok/edzőtársak, szóval nemmindegyikkel állok napi kapcsolatban.
Nem gondoltam volna, hogy gyakorlatilag lehetetlenség...
Amúgymeg, mi van akkor ha pl. neten találok rá, mert rákeresek a méhpempőre?
Ha annyira érdekel, hívd fel őket, vagy írj nekik e-mailt.
Itt az elérhetőségük:
Ha meg nem akarod felkeresni őket, nem érdekel annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!