Gyógymódok Epilepsziára?
próbáld ki a súlyzós edzést
Mindjárt jönnek a károgók, de sok agyi sérültnél is hatalmas fejlődést értek el tornával.
És aki szerint nem kell koncentrálni, agy-izom kapcsolatot növelni, elég a 0 iq vagy egyenesen butábbá tesz az inkább menjen egy fitnessz terem elé hittéríteni.
Kezdetnek ezt hallgasd meg:
https://www.youtube.com/watch?v=bljmkKRtFN8
Az epilepsziás rohamok valamilyen "rejtélyes" (a tudomány által még fel nem tárt) módon a plexus solarisból indulnak ki, erre van pl. hangterápiás kezelés:
https://www.youtube.com/watch?v=MTSH6ZnpCag
Valamint létezik a ketogén diéta is:
Ezzel még nincs személyes tapasztalatom.
#2: Gyanítom, te vagy a "súlyzós troll", akivel már párszor összeakadtam, de ezúttal igazad van. Egy csomó idegrendszeri problémának ha nem is oka, de lehetséges összetevője, hogy bizonyos dolgok az agyban "pörögnek", mintegy rövidzárlatosan, anélkül, hogy a testen át meg tudnának nyilvánulni. Ez az alapja a kineziológiának is.
sokat gondolkoztam, hogy válaszoljak-e, mert nem itt élem ki az agressziómat, de most még én nyomjam el magam mert valaki hülyeségeket beszél?
Az első youtube csatornán gyorsan összetalálkoztam megint Tóth Bálint videóival és így inkább önreklámazásnak nevezném a tevékenységét.
Bevallom nem voltam képes végignézni egy videót se, de a kommentek felvidítottak:
"Össze-vissza magyaráz, kapkod a kusza gondolatai között. Tipikus mentális betegség...
John Connor ->Jézus krisztus ->emberiség megmentője? Bárki képes ilyen összefüggéseket találni még a nagyi receptkönyvében is, csak a paranoiás betegek látnak mindenben jelentést...."
A ketogén diéta baromság ahogy van, illetve úgy lehet valóban lefogyni, ha kevesebb szénhidrátot eszünk egy KICSIVEL, de normál súlyú embereknél ez hülyeség, idéznék a linkből:
"A diétát minden beteg esetében az egyéni igényeket és toleranciát szigorúan figyelembe véve kell kialakítani, ezért minden esetben forduljon orvoshoz, dietetikushoz!"
"a test gyakorlatilag éhezne; a fehérjetartalékait használná fel, ami ketoacidózishoz, majd kómához, végül halálhoz vezetne."
A testépítős oldalakon ezek nincsennek kiírva, hogy hárítsák a felelősséget.
Amiket én "trollkodok", azt napi szinten kétszer leírják a fogyókúra, testépítés rovatba, de ezt már a paranoia felülírja biztos ...
Kedves Tóth Bálint, én az ön helyében örülnék, hogy eddig pénzt kapott a hülyeségekért, de a világ változik, javaslom a súlyzós edzést a mezítlabon járás helyett, így ön is végigbírna dolgozni egy gyárban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!