Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi van a tüdőmmel? (NAGYON FÉLEK)

Mi van a tüdőmmel? (NAGYON FÉLEK)

Figyelt kérdés
Már hónapokkal ezelőtt is előfordult néha, ha például az oldalamon feküdtem, és könyököltem, majd felültem hirtelen, vagy épp úgy mozdultam, akkor a tüdőm jpbb oldalán egy adott részen szúró fájdalmat éreztem, ez azóta is néha előfordul. Aztán tegnap voltam úszni, eléggé kifáradtam. Utána éreztem, hogy ha veszek egy méj levegőt, megint fáj ott, csak nem annyira. Ezt még ma is éreztem, bár mára már alig. Rettentően félek. Ez ugye nem tüdőrák tünete?

2014. jan. 9. 18:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Azt oda írhattad volna hogy dohányzol és mióta de mivel úszni jársz el úgy gondolom nem dohányzol. Szerintem tüdőgyulladásod van. MINDEN féle képen menj el a körzetorvoshoz, megfogja hallgatni a tüdődet és fel ír valamit. Nem hinném hogy tüdőrák lenne! Sőt, biztos nem rák!
2014. jan. 9. 19:07
 2/10 anonim ***** válasza:

áh biztos nem az,szerintem lehet rosszul veszed a levegőt...

ha tüdő rák lenne,már vért köpnél régóta....azért nem árt háziorvoshoz elmenned!

2014. jan. 9. 19:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem a rák nem fáj a kezdeti stádiumban, a tüdőrák meg egyáltalán nem fáj, ert a tüdőben nincsenek fájdalomérző receptorok. Ilyen kisugárzó szúrásszerű nyilallások inkább rekeszizomból, belekből szoktak származni.
2014. jan. 9. 19:09
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem dohányzom, soha nem is fogok, a cukorbetegségem miatt igyekszem egészséges életet élni! Nem rég, talán egy hónapja voltunk a háziorvosunknál, valamint utána nem sokkal a suliban is volt orvosi vizsgálat, ott sóhajtozni kellett (remélem tudod mire gondolok) és hallgatta hogy "mi történik a mellkasomban", de egyiküknél sem volt semmi probléma. Viszont amiatt félek, hogy ez a fájdalom mindig ugyanazon az adott helyen van, és ha úgy mozgok, akkor is érzem
2014. jan. 9. 19:10
 5/10 A kérdező kommentje:
Most veszem észre, hogy figyelmetlenségemben a mély szót pontos j-vel írtam, pedig sose írnám le úgy :D
2014. jan. 9. 19:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez simán lehet egy kicsit érzékenyebb izomrost vagy porc vagy más mozgásszervi tünet (akár gerinc eredetű is). Az, hogy mozgásra előjön, nagyjából kizárja a tüdőrákot, ami amúgy sem a te korosztályod betegsége (ha jól tippelek). Természetesen menj orvoshoz, esetleg lesz egy tüdőröntgen, 99,999999%, hogy semmit se fognak találni.
2014. jan. 9. 21:31
 7/10 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok és így most azért megnyugodtam a válaszaitok alapján :)
2014. jan. 10. 14:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez nem tüdőrák. Mozgásszervi panasz is lehet, vagy egyszerüen csak "beszorult" a levegő, az fáj kicsit.
2014. jan. 31. 13:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez inkább bordaközi ízületi gyulladás. Menj el a háziorvoshoz és kérj reumatológiára beutalót. Kb 2 hónap múlva lesz időpontod
2014. jún. 12. 15:07
 10/10 A kérdező kommentje:
Na de ha még így fél évvel később is fenn áll akkor nem kellene aggódnom? Ja és már tavaly nyáron/ősszel is előfordult
2014. jún. 12. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!