Hatásos-e a tőzegáfonya kapszula visszatérő, elhúzódó hólyaghurut esetén?
Hasznos lehet hólyag és egyéb problémáknál a ceppelő
használata is,esetleg táplkieg adásával együtt,sikeres
ezeknél a problémáknál.
A 15 db-os kapszula (aminek 36 mg a PAC tartalma és annyi fontos hogy legyen)az Urell express!5000 Ft! Drága de megéri! Én is azt szedem és a fájdalomra is jó.... Beveszem ha csíp és fél óra múlva már jó is! De amúgy én minden este veszek be egyet. Kb. 2 nagy pohár folyadékkal kell bevenni(tea,víz,rostos üdítő de semmiképp se szénsavas)és amúgy ha szedi valaki akkor meg kell inni napi 3-4 liter folyadékot, főleg ha sportol valaki! akkor többet is kéne!
Fennálló betegség esetén: 7 napos kúra ajánlott - az urell® párhuzamosan szedendő a felírt antibiotikummal, hogy gyorsítsa a gyógyulást. Súlyos esetben az adagot a duplájára lehet emelni (2 kapszula naponta) a hatás fokozása érdekében.
Ezt követően pedig legalább 15 napig tartó kúra (napi 1 kapszula) a húgyutak alapos átmosására – a napi megfelelő folyadékbevitellel kombinálva - az újrafertőződés megelőzésére.
Megelőzési célokra: tanácsos 15 napos kúrákat tartani évente legalább 3 alkalommal a páciens állapotától függően; egyébként pedig a fokozott fertőzésveszély napjain - mint szexuális együttlét, uszoda után, menzesz alatt stb.- este 1 kapszulát bevenni.
Megszakítás nélkül, folyamatosan is szedhető!"
(ezt itt írják, érdemes elolvasni)
Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!