Nem mentem bele a mandula műtétbe. Nem fogják emiatt megbüntetni anyut? Hazajöttem a kórházból. F
Nincs begyulladva de évente 2x kb beszokott. Az orvos halálra rémített minket, ezért belementünk a műtétbe. De az igazság az hogy az orvos már, aki megműtött volna ő is megmondta hogy nincs begyulladva és most nem lát semmit. Na most anyám ragaszkodott a műtéthez és alá is írta a papírt.
Én vkiszont uténa olvastam, sőt felhívtam egy természet gyógyászt is még tegnap és beszélgettem vele és rájöttem hogy sokkal több kárt okozna a műtét mint hasznot. Inkáb a C vitamin szedését választom!
Anyámat nem érdekelte, tegnap bevitt a kórházba, belémraktak egy tűt. Viszont ma reggel én “elmentem wc” re és akkor elszöktem. Simán kisétáltam. Sima ruhában, a tűt most szedtem nemrég ki, mert eddig féltem, de semmi bajom nem volt és nem is vérzik!
Szerintetek ettől megbüntetik anyut? Ugye nem? Mert csak anyu van nekem, apukám meghalt amikor pici voltam, és nem akarom hogy baj legye neki ebből.
mamár 10x hívott de nem merem felvenni.
Ha 18 év alatti vagy és papírok nélkül, csak úgy leléptél a kórházból, akkor a kórháznak hivatalból körözést kell kiadnia rád a rendőrségen. Nem vicc.
Nem fognak megbüntetni, de nem vagy normális, hogy szó nélkül megléptél....
Miután gyerek vagy, így anyukád dönt a sorsodról. Viszont leülhetnél vele is normálisan megbeszélni a dolgot.
Egyébként sebészeten dolgozom. A világon semmi bajod nem lesz attól ha kiveszik a mandulád. A természetgyógyászok sok mindenhez értenek, de hajlamosak az agymosásra is.
nem értem miért parázol egy mandulaműtét miatt
nekem 2 és 4 évesen vették ki az orr majd a torokmandulámat, mégis itt vagyok makk egészségesen, ősz elején szokott lenni egy kis enyhe megfázásom és ennyi, nem olyan borzasztó az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!