Miért volt orgazmusom gyógymasszázs közben?
Szeretném, ha masszőrök válaszolnának...kizárólag.
Először voltam masszázson életemben, még csak nem is relaxáló, hanem (számomra) a szétszedlek, kinyomom belőled a szuszt-fajta. Még az elején történt, a combomat masszírozta, kellemes volt, de nem mondanám izgatónak. És egyszer csak éreztem, hogy el fogok menni, és tádám...
Azért is furcsa, mert amúgy csak a csiklóm izgatásával tudok elélvezni. Itt meg semmi ilyesmi nem volt.
Szia!
Ez egy természetes dolog, és teljesen érthető is. Pont azért, mert először voltál. Valószínűleg nem szoktál idegenek előtt így levetkőzni és kitárulkozni és rájuk bízni a testedet. Ha orvoshoz mész és leveted a ruhádat, ott sokkal visszafogottabb érintéseket kapsz. Olyan helyzetbe kerültél, amilyenbe eddig csak szex közben szoktál. És egyszerűen az agyad még nem tanulta meg különválasztani a kettőt. Ez olyan, mint amikor egy férfi először megy ki a nudista strandra, és nem szexet akar, csak nudit, mégis erekciója lesz, és szalad be a vízbe. Át kell élned az élményt, hogy amikor hiányos öltözékben lefekszel valaki elé, és a kezére adod magad, az nem feltétlenül szex. A szex a korlátlan bizalmon alapul, hiszen ha az önvédelemmel foglalkozol közben, akkor nem tudsz élvezni. Itt megfordult a helyzet, ugyanígy kiszolgáltattad magad valakinek, akitől pozitív közeledést, biztonságot és szeretetet vártál, és a tudatalattidban ez a két helyzet pavlovi reflexszel összekapcsolódhatott, és a helyzet hozta a szexuális ingert. Még az is lehet, hogy van benned egy kis hajlam a BDSM-re, amit talán tudsz is magadról, talán még nem ismerted fel, és ez ráerősít. De enélkül is érthető a dolog.
Ahogy a fiúk erekciója a strandon elmúlik a gyakorlással, ez is el fog múlni, ha úgy akarod. Ha nem akarod, az a te dolgod. A masszőr és a vendég között van egy korrekt és szabályozott viszony, aminek a kereteit nem lehet átlépni, ha gyógymasszázsban egyeztek meg. De ami a fejedben történik közben, az a te magánügyed.
Valójában nem igaz, hogy csak a csiklód izgatásával tudsz elélvezni, csak eddig azt hitted. Épp most bizonyítottad be, hogy nem így van, tehát tanultál magadról valamit, amit lehet, hogy majd a szexben is tudsz hasznosítani.
A jó masszőr, ha ilyen történik a keze alatt, úgy csinál, mintha nem venné észre, és teszi tovább a dolgát, mert tudja, hogy ez előfordulhat és természetes és nem kell félreérteni. Ahogy az is természetes, ha a masszázs közepén felugrasz, és kiszaladsz pisilni, mert a masszőr arról is tudja, hogy a masszázs élettani hatásai közé tartozik. A masszázs egyébként vérbőséget okoz a kezelt területen, és ez fiziológiailag is hozzájárulhatott az orgazmusodhoz. Nálam ugyan még nem történt ilyen, vagy legalábbis nem vettem észre, de én is így tennék, ezekre a dolgokra fejben fel kell készülnie egy masszőrnek, és szeretettel és tapintattal kezelnie.
Üdv: egy gyógymasszőr
Bezzeg szex közben meg nem megyek el egy kis combsimogatástól:)) C-c-c:)
Köszönöm a válaszodat, jól jött egy kis megerősítés, hogy nem vagyok ennyire perverz, és nem is tudok róla.
Nem, egyáltalán nem vagy perverz. :-)
Sőt, ha van bátorságod elmondani ezt a történetet a kedvesednek vagy megmutatni neki ezt a beszélgetést, akkor lehet, hogy rá tudod venni egy kis kísérletezésre, és még a szexben is új élményeid lehetnek. Hiszen már tudod, hogy megtörténhet. De ez persze már egy másik történet.
(#1)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!