Miert hasznal a disznozsir?
Figyelt kérdés
Akarhanyszor a gyerekeim megfaznak es kohogesig fajul a dolog, semmifele szirup nem hasznal. Volt mar, hogy a doki asztmara valo kupot irt fel, az sem igazan valt be. De a hatra es mellkasra kent disznozsir (egyszer meleg etolaj, mert ezt a tippet kaptam) szokott segiteni. Hogy lehet ez? :)2011. jan. 30. 15:10
1/6 anonim válasza:
Jó kérdés:-)) Azért,amiért a hagymatea.Szintén hurutos köhögésre.
2/6 anonim válasza:
Tenyleg hasznal????Dedimama mondja mindig,mikor beteg a gyerek,de csak leintettem...Most komoly??
3/6 anonim válasza:
A második vagyok.Igen komoly.A gyerekemet mentette meg a kórháztól,mikor tüdőgyulladása volt.
Vastagon be kell kenni disznózsírral a gyerek mellkasát és hátát,arra rongy,nylon és rongy éjjelre.
5/6 A kérdező kommentje:
Bizony, nekunk is hasznal. :)
2011. jan. 31. 15:49
6/6 anonim válasza:
ez egy ősi gyógymód,zsír+gyapjúkendőkbe bugyolálás,
több rétegben -
hatása van és pontosan az magyarázatát nem lehet elmondani.Talán a "hőburkok, védőburkok" erősítése, ami meghűléskor sérül. Ehhez el kell fogadni, hogy az ember nem ér véget a bőrénél - a lélek nagyobb. A bőr egy érzékszerv csupán (bár a legnagyobb, 2 m2:)))
A lélek és test meg nem különálló valami, végsőfokon egységes- ilyesmi
-A-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!