Méregtelenítéskor mivel lehet kiváltani a sima vizet?
Köszönöm a válaszokat.
Desztiláltvíz kúráról van tapasztalat?
Nos, idézem amit olvastam:
"-Van valamilyen eljárás, mellyel otthon bárki hatékonyan méregteleníthet?
- Nincs. Nem hiszek a csodaturmixokban, méregtelenítő teákban. Ha lenne valós hatásuk, akkor már réges-régen használnák ezeket a napi toxikológiai gyakorlatban. Kérdés, hogy kit vagy mit kell egyáltalán méregteleníteni? Akkor kell valamit kivonni a szerveztből, ha túl sok van belőle. De valóban tudjuk-e, hogy túl sok van? Megmérjük-e valaha? Nem! Megmondom őszintén, nincs túl sok értelme például a léböjtös méregtelenítő kúrának, hogy egy konkrét példát mondjak."
Hát, ennyi!
Én 1 évig ittam házilag készített desztillált vizet, és csak jót tudok mondani, mert valóban nagyon jó hatással volt a szervezetemre.
Aztán váltottam az RO vízre, ami hasonló tisztaságú vizet ad és olcsóbb.
Amit pedig az előttem hozzászóló ír a méregtelenítés hatástalanságáról, maga se tudja miről beszél.
A testnek jót tesz a méregtelenítő kúra: pl. a léböjt, búzafűlé, de a legjobb az ha étrendünkből kiiktatjuk a szervezetre káros alapanyagokat, de így is lesz a szervezetnek még évekig takarítani valója. Szóval ne ülj fel a kamu dumának, akik a méregtelenítés ellen vannak, azok a gyógyszerlobbi lefizetettjei és az az érdekük hogx beteg legyél és gyógyszert szedjél. Gondolom te nem ezt akarod.
Nos, a toxikológus épp az a személy, aki a legkevésbé akar gyógyszerekkel gyógyítani, ellenkezőleg.
És nem a saját kútfejemből ötlöttem ki a fentieket, épp azért van zárójelben, mert idézet, mint ahogy írtam is. És azért vettem a fáradtságot, hogy bepötyögjem, hogy ilyen véleményt is láthassunk olyantól, aki a legjártasabb a témában.
Az, hogy ki miben hisz, az mindenkinek a saját dolga, de attól még mindenre léteznek ellenvélemények, és én nem hiszem, hogy az baj lenne, hogyha ilyeneket is láthatunk, hiszen mindíg a viták visznek előbbre a megoldásokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!