Ha befújom az ágyam légyírtóval az kiírtja a bolhákat róla? Macskám beszabadult és össze vagyok csípkedve. Mit tegyek? Szobámat hogy lehet az ilyesmiket kiírtani, tipp?
Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 20:27
1/6 anonim válasza:
hűűűha... mit tehetsz? zárd ki a macskát, mosd át az ágyneműdet, alaposan, 60fokon, mindent takaríts ki, fertőtleníts le. Én aggódnék a heyledben. a légyírtó nem megoldás. utána abba feküdnél bele?na neeeeee mááá ez csak vicc, ugye??? ha alaposan lefertőtlenítessz mindent talán megölöd az utódokat is, de a macskát csak akkor engedd be, ha azzal a cseppel lekezelted, ami bolha ellen van. a nyakör sza..rt sem ér.
2/6 anonim válasza:
1) a macskát spot-onnal bolhátlanítani kellene, (mostmár te is tudod milyen szar, ha össze vagy csípkedve)
2) bolhaporral mindent beszórsz (ágyneműt is), hagyod hatni
3) alapos porszívózás
4) az ágyneműd mosása
3/6 anonim válasza:
Legjobban akkor jársz, ha 8-10 db diólevelet teszel a lepedőd alá. Ettől minden vérszivó, bolha, poloska, tetü is elmenekül.
4/6 anonim válasza:
Befújhatod mert ha előbb mosni teszed csak szétugrálnak. A piretroidok a bolhákat is irtják.
5/6 anonim válasza:
Biokill az ágyra. Kiirtja. Persze, az állatot is bolha mentesíteni kell.
6/6 anonim válasza:
"poloska, tetü is elmenekül"
Nem tudom milyen fals elképzelés hogy elzavarom a bolhákat! Azokat megölni kell nem elzavarni!A vérszívókat kiirtani kell nem zavargászni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!