Mi van az ájulás után?
hány percig marad ájult vki?és ugyanúgy felébred mint reggel,álmosan vagy hogy?és álmodik vmit?
tapasztalatokat várom :D
Hogy meddig marad ájlt valaki, az változó. Lehet pár másodperc, vagy akár 3-4 perc is ( vagy több).
Én sosem keltem fel úgy, mintha álmos lettem volna. Csak teljes képzavar. Egyszer, amikor elájultam, úgy ébredtem, hogy a francba megint reggel van ? Aztán meglepődtem, mert nem a szobám plafonját láttam, hanem az aula tetejét. Megpróbáltam visszapörgetni az eseményeket, de nem sikerült, aztán rájöttem, hogy hoppá, még mindig ma van. Van, hogy érzed a becsapódást, meg hogy segítségért kiáltanak. Van olyan is, hogy amint felébredtél, rögtön tudod, hogy elájultál. Teljesen változékony az egész.
Amúgy én álmondtam is. Teljes baromságot, de valami vicces volt. Mesélték is, hogy amíg feküdtem a földön, mosolygtam :D.
Elég vicces érzés, bár ha nem kanak el, akkor nagyon tud fájni a fejed.
Életemben kétszer ájultam el. Egyszer gyerekként, akkor ilyen álomszerű, csak élesebb képekben újra lejátszódott a jelenet a fejemben, és arra eszméltem, h ordítok.... A szemüveg szára beleállt a fejembe, ezért ordítottam :D.
Másodjára pár pillanat volt csak, teljes sötétség és az álomnál is mélyebb öntudatlanság, ami ébredés után szédelgéssel, hányingerrel, bizonytalan járással, illetve rövid ideig járásképtelenséggel végződött, de öt perc alatt elmúlt
Hát én ha egyszer is elájulnék, onnantól egész életemben be lennék tojva, hogy mikor esik meg megint.
Pl volán mögött?
Én nagyon gyakran ájulok.
Ájulás közben fehér köd, és átszűrődő zajok...Utána hányinger, tompa fejfájás.
Én egyszer ájultam el.
kb 1 percig tartott de ugy hogy fél perc után tudtam h mi történik velem.
az volt a legrosszabb hogy hallottam körülöttem hogy szólongatnak viszont se beszélni se mozogni nemtudtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!