Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Koncert után zúg a fülem....

Koncert után zúg a fülem. Biztos hogy el fog múlni?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam egy koncerten, ami elég hangos volt. Utána elkezdett zúgni a fülem, este még aludni sem tudtam. A barátnőm azt mondta ne aggódjak, el fog múlni. De én nagyon aggódom :( most is zúg. Biztos elmúlik vagy forduljak orvoshoz? A válaszokat előre is köszönöm! 14/L

2015. jún. 29. 23:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
reméljük pár nap alatt elmúlik, kíméld addig.
2015. jún. 29. 23:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Talán még két hét múlva ia fogsz valamit észlelni, de ha kerülni fogod a zajos környezetet, még elmúhat. A hosszabb, vag gyakori irritáció maradandó károsodást okoz.
2015. jún. 30. 04:44
 3/11 A kérdező kommentje:
Kerülök mindenféle hangosabb zajt. Ja és csak az egyik fülem zúg. Először fordult elő ilyen velem.
2015. jún. 30. 04:58
 4/11 anonim válasza:
El fog múlni! :D Nekem a MondoCon-os Adams koncert után volt pár napig, hogy zúgott a fülem és alig hallottam, de már minden OK! :D
2015. jún. 30. 09:47
 5/11 A kérdező kommentje:
Megnyugtattál :) és mennyi volt az a pár nap?
2015. jún. 30. 11:53
 6/11 A kérdező kommentje:
Ez a második nap a koncert után, és még mindig zúg :(
2015. jún. 30. 12:15
 7/11 anonim válasza:
Kb. egy-két hét. :D
2015. júl. 2. 08:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Én ezért nem járok koncertre. Nem tudom mire jó, hogy még 5 km-ről is hallani a zenét? Csupa süket jár oda?
2015. júl. 4. 22:30
 9/11 anonim ***** válasza:

Most annak írok főleg aki később talál ide.

A koncert után nem normális a fülzúgás, úgy ahogy semmi más után sem.

A halláskárosodás ami a fülzúgást okozza nem visszafordítható! Ha koncert után napok alatt elmúlik a zúgás az írtó nagy szerencse, de erre nem szabad építeni, mert tényleg sok dolgon múlik és ha már elkezd zúgni akkor simán megmaradhat egy életre.

Nekem 2 éve zúg. Ha valaki hangosnak érez valamit, akkor menjen el onnan, ez a megoldás, ez van. Oktassátok embertásaitokat, hogy nem normális amit csinálnak.

19F

2015. dec. 9. 15:32
 10/11 anonim válasza:
Én már több koncerten is voltam, de nem lett semmi baja a fülemnek. Nem sokkal később rendesen hallottam.
2015. dec. 9. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!