Normalis, hogy ezt erzem, ha sokaig nem eszek?
Figyelt kérdés
Ha valami miatt nem tudok enni. Pl. Nem vagyok itthon es nincs nalam etel es mar nagyon megehezek akkor megfajdul a fejem, szedulok, neha mar ugy erzem, hogy elajulok es ilyen hanyingerhullamok is jonnek ram vagy, hogy mondjam:D szoval ilyen hullamba jon a hanyinger, de csak egy pillanatra es el is mulik. Aztan, ha eszek akkor nem mulnak el egybol ezek a tunetek hanem kell egy kis ido. Ez normalis, hogy igy van?2013. aug. 25. 17:53
2/5 A kérdező kommentje:
Koszi, akkor megnyugodtam.:)
meg meg annyi, hogy ilyenkor eleg feszult is vagyok es mikor hazaerek es szedem magamnak az etelt vagy csinalom a szendvicset, attol fugg mit eszek..akkor kicsit remegni is szokott az kezem. Egyatalan nem feltuno, de szoktam erzeni egy kicsit.
2013. aug. 25. 17:58
3/5 anonim válasza:
teljesen normális ... én úgy hozom helyre hogy leveszek egy liter tejet amint lehet
4/5 A kérdező kommentje:
De ugye ettol nem vagyok cukorbeteg? Csak ugy nem szokott leesni a vercukorszintem, csak, ha nem eszek. Es, ha mindig van nalam par szem keksz vagy szolocukor vagy valami es, ha erzem, hogy kezdek megehezni es eszek egybol akkor meg tudom elozni ezeket a rosszulleteket? Mert mar nagyon elegem van...most megint nagyon rossz. 1kor mentem el itthonrol, elotte ettem, de csak szendvicset es kb. Fel oraja ertem haza. Most ettem hust meg sultkrumplit, utana meg csokit. De meg mindig nagyon faj a fejem meg picit szedulok. El fog mulni?
2013. aug. 25. 18:20
5/5 anonim válasza:
biztos el fog múlni, de a cukorbetegség csak vizsgálattal zárható ki, nem a mi kommentjeink alapján :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!