Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Beoltatjátok magatokat H1N1...

Beoltatjátok magatokat H1N1 ellen?

Figyelt kérdés
2009. szept. 14. 12:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/75 anonim ***** válasza:
53%
Naná, ez nem kérdéses
2009. szept. 14. 12:28
 2/75 anonim ***** válasza:
90%
Be, de van egy olyan érzésem hogy ez csak a gyógyszergyárak bevételnövelési alosztályának zseniális mesterfogása. Nem baj, jövőre jön a lóinfluenza és majd az ellen is oltatunk pár ezresér'. Azért fura hogy eleddig semmit sem hallottunk madár vagy sertésinfluenzáról, most pedig rövid időn belül kettő is berobbant a köztudatba.
2009. szept. 14. 12:30
 3/75 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképpen!

A Tv-ben már nem egyszer elhangzott, hogy a mai állapotok szerint már tök mindegy, hogy h1n1 vagy sima mezei influenza támadta meg a szervezetedet, ugyanaz a kezelési módja mindkettőnek.Ha egy sima influenza ellen is beoltatod magad, akkor tedd meg, de szerintem felesleges. A gyerekek pedig állítólag simán átvészelik, nem volt még senkinek sem súlyos szövődménye.

Szerintem bízz a saját testedben és immunodban!

2009. szept. 14. 12:32
 4/75 anonim ***** válasza:
100%
nem, semmikép
2009. szept. 14. 12:35
 5/75 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a mellékhatások nem ismertek, ha erős az immunrendszered, nem lehet baj.
2009. szept. 14. 12:40
 6/75 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ugyanúgy, ahogy a sima influenza ellen se, feleslegesnek tartom, hacsak az ember nem 80 éves, vagy nincs valami miatt legyengülve az immunrendszere. Ha valakinek elég erős az immunrendszere, akkor nagy gond nem lehet.
2009. szept. 14. 12:44
 7/75 anonim ***** válasza:
100%

nem.

soha a kötelezö oltásokon kivül nem voltam oltva most sem leszek,de az ismeröseim sem.

2009. szept. 14. 12:52
 8/75 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt nem ismertek a mellékhatások, a másik meg, hogy mire ide ért mexikóból biztos mutálódott, úgyhogy ez ugyanaz mint a rendes influenza elleni oltás, egy vállfaja ellen véd, a többit ugyanúgy elkaphatod.

Én egészségügyis vagyok, de akkor sem fogom elfogadni.

2009. szept. 14. 12:53
 9/75 anonim ***** válasza:
100%

nem.

semmi ellen nem oltattam még be magam, kivéve persze a gyermekkori oltások. ezt az influenzát, ha megkapom, is ugyanúgy legyűröm, mint a többit, semmiben nem különbözik egy sima influenzától. az immunrendszerem erős, nemvagyok se szív, se tüdőbeteg, így kb 0% az esélye h ebbe belehaljak. nemlátom érelmét ezt a sok pénzt kifizeti azért az oltásért, aminek a mellékhatásai még nemis ismertek, és az köztudott h minden ilyen oltásnak bizony vannak mellékhatásai, amik akár vesélyesebbek is lehetnek, mint maga az influenza

2009. szept. 14. 13:13
 10/75 anonim ***** válasza:
88%
Nem. (természetesen)
2009. szept. 14. 13:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!