Beoltatjátok magatokat H1N1 ellen?
Semmiképpen!
A Tv-ben már nem egyszer elhangzott, hogy a mai állapotok szerint már tök mindegy, hogy h1n1 vagy sima mezei influenza támadta meg a szervezetedet, ugyanaz a kezelési módja mindkettőnek.Ha egy sima influenza ellen is beoltatod magad, akkor tedd meg, de szerintem felesleges. A gyerekek pedig állítólag simán átvészelik, nem volt még senkinek sem súlyos szövődménye.
Szerintem bízz a saját testedben és immunodban!
nem.
soha a kötelezö oltásokon kivül nem voltam oltva most sem leszek,de az ismeröseim sem.
Egyrészt nem ismertek a mellékhatások, a másik meg, hogy mire ide ért mexikóból biztos mutálódott, úgyhogy ez ugyanaz mint a rendes influenza elleni oltás, egy vállfaja ellen véd, a többit ugyanúgy elkaphatod.
Én egészségügyis vagyok, de akkor sem fogom elfogadni.
nem.
semmi ellen nem oltattam még be magam, kivéve persze a gyermekkori oltások. ezt az influenzát, ha megkapom, is ugyanúgy legyűröm, mint a többit, semmiben nem különbözik egy sima influenzától. az immunrendszerem erős, nemvagyok se szív, se tüdőbeteg, így kb 0% az esélye h ebbe belehaljak. nemlátom érelmét ezt a sok pénzt kifizeti azért az oltásért, aminek a mellékhatásai még nemis ismertek, és az köztudott h minden ilyen oltásnak bizony vannak mellékhatásai, amik akár vesélyesebbek is lehetnek, mint maga az influenza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!