Miért vagyok ingerült minden reggel?
A húgom is ilyen. Ha reggel megpróbálsz hozzá szólni, akkor mindenre azt válaszolja, hogy ő egy gomba. Aztán mire felöltözik, már magához tér és lehet vele értelmesen beszélni.
Szóval szerintem teljesen normális, hogy lassan ébredsz. Az a fontos, hogy ilyenkor se sértsd vérig, ne bántsd meg a körülötted élőket. Követheted a húgom stratégiáját is :)
Én is kiírhattam volna akár ezt a kérdést,szóval ha lehet kérlek emeld ki hátha érkeznek még jó tanácsok!
Akkora paraszt vagyok minden reggel-vagy akármikor amikor felébredek,hogy az már nem igaz és olyan mintha az évek múlásával ez még rosszabbodna is?Nemtudom....De ha nem is rosszabbodik,akkor is idegesít már,hogy ilyen vagyok.Kb. 1 óra mire "észhez térek".Én is próbálok egyfajta stratégiát követni,amit itt is írtak,hogy szólok,hogy "még reggel van ehhez" vagy ilyesmi - és akkor tudják akik tudják,hogy ilyen vagyok, (ez a gomba vagyok ez jó/aranyos,na de ezt sem értheti Mindenki....) de nem lehet mindig mindent kivédeni meg minden ébredés utáni kommunikációt a nullára redukálni.Köszi!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!