Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért vagyok ingerült minden...

Miért vagyok ingerült minden reggel?

Figyelt kérdés
Legszívesebben egész reggel nem szólnék senkihez. Mindenki/minden idegesít és ezáltal nagyon bunkó vagyok,amit később persze megbánok és fogalmam sincs miért viselkedtem így.
2013. febr. 9. 11:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet azért mert frusztrált vagy, meg fáradt is. nem esik jól felkelni, tanulni vagy munkába menni. Tudod előre, hogy nem lesz jó napod. Vagy nagyon sok oka lehet.
2013. febr. 9. 11:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A húgom is ilyen. Ha reggel megpróbálsz hozzá szólni, akkor mindenre azt válaszolja, hogy ő egy gomba. Aztán mire felöltözik, már magához tér és lehet vele értelmesen beszélni.

Szóval szerintem teljesen normális, hogy lassan ébredsz. Az a fontos, hogy ilyenkor se sértsd vérig, ne bántsd meg a körülötted élőket. Követheted a húgom stratégiáját is :)

2013. febr. 9. 11:19
 3/4 anonim ***** válasza:
64%
Nincs gyomorégésed? Északa jobban mar.
2013. febr. 9. 11:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is kiírhattam volna akár ezt a kérdést,szóval ha lehet kérlek emeld ki hátha érkeznek még jó tanácsok!

Akkora paraszt vagyok minden reggel-vagy akármikor amikor felébredek,hogy az már nem igaz és olyan mintha az évek múlásával ez még rosszabbodna is?Nemtudom....De ha nem is rosszabbodik,akkor is idegesít már,hogy ilyen vagyok.Kb. 1 óra mire "észhez térek".Én is próbálok egyfajta stratégiát követni,amit itt is írtak,hogy szólok,hogy "még reggel van ehhez" vagy ilyesmi - és akkor tudják akik tudják,hogy ilyen vagyok, (ez a gomba vagyok ez jó/aranyos,na de ezt sem értheti Mindenki....) de nem lehet mindig mindent kivédeni meg minden ébredés utáni kommunikációt a nullára redukálni.Köszi!!!!

2013. szept. 27. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!