Lenkei vitamin, vélemények?
A és D vitamint szeretnék szedni, és ugye van ilyen Lenkei vitamin:
Hallottam Lenkei termékeiről hideget-meleget, én nem tudok nyilatkozni, de az, hogy szcientológus egy nagy mínusz nálam.
Szerintetek jó ez a vitamin? Az RDA kiírásnak megfelel.
Nem tudom megnyitni a linket,de sejtésem szerint ez az A+D-vitamin.Nem csak a Lenkei szeretné elérni,hogy szedjük ezeket,hanem már bőrgyógyászok is felhívják a lakosság figyelmét a egyenlítőtől távol eső területek kóros D-vitamin hiányára.Akiről utoljára olvastam bőrgyógyász(Dr.Horváth Béla,melanomablog.hu)felhívja arra is a figyelmet,hogy a 400NE(ami a Lenkeis termékben van)sokszorosát kéne bevinnünk ahhoz,hogy megfelelő mennyiségben álljon rendelkezésre a D-vitamin a vérben.(Lenkeivel nem ért mindenben egyet,de azt bevallja,hogy ezt az adagot,amíg nem kezdett komolyabb kutatásokba Ő is veszélyesnek találta.Nahát...!)
A zsírban oldódó vitaminok kicsit tovább maradnak a szervezetben,mint a vízoldékonyak,de azok sem képesek olyan hosszasan időzni,hogy felhalmozódhassanak,illetve eleve nem viszünk be belőlük annyit.
Aki kételkedik,szépen menjen a körzetijéhez,kérjen egy beutalót D-vit szint vizsgálatra és utána kamillázzon.
Az A-vitaminról is van véleményem:)A ma embere folyamatosan bélproblémákkal,hajhullással,hüvelyfolyással,szemproblémákkal meg reflux-al küzd(ezen tüneteknél szerepet játszik az A-vitamin nyálkahártya védő szerepe,és ha nem áll rendelkezésre elég,akkor annak hiánya)amire olyan gyógyszert kap,ami még a maradék A-vitamint is elvonja a szervezetből,védtelenné téve így a nyálkahártyákat.
A D-vitaminról is most fedezik fel,hogy a ráktól kezdve a fertőzéses megbetegedéseken át még az idegekre is befolyást gyakorol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!