Miért van, hogy MINDENEM ropog? Borzasztó idegesítő, minden mozdulatra ropogok 18 évesen!
Figyelt kérdés
Reggel felkelek, a csípőmnél: reccs. Kinyújtom a lábam: reccs. Az összes ujjpercem ropog, a térdem és a bokám is, de a legdurvább a vállam meg a könyököm. A könyökömnél irtó hangosan szokott, a vállamnál meg kifejezetten fáj is: bármilyen súlyt ha meg akarok emelni, vagy odébblökni vlamit, belenyilall a fájdalom, igaz nem kibírhatatlan, de kellemetlen. Mi baj van velem?
18/f
2010. nov. 7. 11:09
1/6 anonim válasza:
Nem mozogsz eleget szerintem. Ha nem is sportolsz legalább hetente mozgasd át magad párszor (ilyen tesiórás egyszerű gyakorlatokkal:fejkörzés,törzskörzés stb :)). Ha meg rendszeresen mozogsz és mégis akkor kérdezd meg a háziorvosodat.
2/6 A kérdező kommentje:
Rendszeresen mozgok...
2010. nov. 7. 12:19
3/6 anonim válasza:
kevés ízületi folyadék.Vegyél ízületvédőt(glükozamin,kondroitin,MSM,Zselatin)
Pl Joint x
4/6 anonim válasza:
án 26 vagyok,és szintén ropogok,bár nekem a nyakam,gerincem....és már most nyakcsigolya kopásom van.....én thai masszzásra járok havi 1*és utána 2 hónapig egyáltalán nem ropogtam....
5/6 anonim válasza:
nekem is ugyan ez a bajom 17 évesen, Dona nevű gyógyszertökéletesen javította, recept nélkül is kiváltható
6/6 anonim válasza:
Én is szedem a Donát, mondjuk én a port, napi egy ital. Egy évben kétszer, tavasszal- és ősszel 3-3 hónapig. Ez ugy-ahogy segit, de én 50 éves vagyok. Nem tudom, hogy ilyen fiatalon ez ajánlott-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!