Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ha lenne egy ikertesod akkor...

Dogs14 kérdése:

Ha lenne egy ikertesod akkor hogy reagalnal, mit szolnal hozza?

Figyelt kérdés

Van egy iker tesom en vagyok a fiatalabb .Az ikertesom rendor szeretne lenni megemlitettem hogy en is mivel imadom a rendoroket a rendorokel kapcsolatos filmeket sorozatokat mindent.A tesommal nezunk mindent.Vegul is ugyan azt szeressuk mindent film,sorozat,allatok,imadjuk a lovakat,eggyut koltjuk a penzunket,egymas nelkul nem eszunk semmit.

Kiakadt hogy en is rendor szeretnek lenni azt mondja hogy utanozzom ellopom a szemelyiseget stb.

Ha neked lenni egy ikertesod es ugyan azt a szakmat valasztanatok hogy reagalnal?orulnel neki vagy inkabb haragos,szomoru?

2016. okt. 9. 16:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
98%
Én csak azt az egyet remélném, hogy a "helyes"írási készségedet nem tőlem loptad...
2016. okt. 9. 16:48
 2/15 anonim ***** válasza:
80%
Egypetéjű ikertesóm van. Kicsikként a szüleink állandóan egyforma ruhába, egyforma frizurát csináltak, sokszor ők is összekevertek minket. Olyan 13-14 éves korig nem volt zavaró, de utána mind ketten tudatosan úgy alakítottuk a minden napjainkat, hogy különbözzünk. Így volt ez a zenével, filmekkel, könyvekkel, szórakozásokkal stb. Tovább tanulásnál is fontos volt, hogy mindketten a saját vágyaink, elképzeléseink érvényesüljön. Így nálunk nem volt sosem gond, hogy ki hova akar menni tovább tanulni. Mindig örültünk a másik döntésének, ötletének. Szerintem nem jó ha ti ennyire nem vagytok önállóak..
2016. okt. 9. 16:52
 3/15 anonim ***** válasza:
96%

Valószínűleg még fiatalok vagytok és alakul még mindkettőtök érdeklődési köre.

Egyik barátnőm és az ikertesója mindketten ugyanarra a szakra mentek tovább egyetemen, mégsem akadt ki egyikőjükben. Addigra már felnőtt, (remélhetőleg) érett emberek lesztek, akik az érdeklődési körük alapján döntenek és nem sértődnek meg gyerekesen azon, hogy utánoz valaki vagy sem.

2016. okt. 9. 16:53
 4/15 A kérdező kommentje:
Most vagyunk 9.esek olyan suliba mentunk ahova a szuleink akartak.Azert mentunk egyhelyre mert nem akarnak kulonvalasztani minket.Mar mindketten eldontottuk hogy ezzel a szakmaval szeretnek foglalkozni
2016. okt. 9. 16:57
 5/15 anonim ***** válasza:
80%
Mondd meg neki, hogy nem miatta szeretnél rendőr lenni, hanem azért, mert téged is ez érdekel.
2016. okt. 9. 17:04
 6/15 anonim ***** válasza:
72%

En nagyon orulnek, ha lenne egy tesom, aki mellettem lenne es szamithatnek ra es nem csak anyukamra

En orulnek neki, ha tudnank egyutt dolgozni, anyukam is a noverevel dolgozik es nagyon jol megvannak

Egyke vagyok sajnos:/

2016. okt. 9. 17:21
 7/15 anonim ***** válasza:
76%

Gyerekként valószínűleg én is kiakadtam volna rajta.

De majd úgyis változtok még mindketten.

2016. okt. 9. 17:28
 8/15 anonim ***** válasza:
Sztem tök jó lehet egy ikertesó! Én tuti,hogy ha ikertesóm lenne, és egy lenne az érdeklődési körünk, kihasználnám. Egy suliba mennénk és úgy mennénk vizsgázni, hogy felváltva ki miből jobb.:D
2016. okt. 9. 17:50
 9/15 anonim ***** válasza:
69%
Nekem nem kéne.Elég elviselhetetlen vagyok néha szóval belőlem valakinek még egy is sok 😃
2016. okt. 9. 18:21
 10/15 anonim ***** válasza:
63%

Ha mindent együtt csináltok, nem is esztek egymás nélkül, akkor miért lepődött így meg???

Fura.

2016. okt. 9. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!