Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tehetnék, hogy végre...

Mit tehetnék, hogy végre kibéküljön velem?

Figyelt kérdés

Öcsém megismerkedett egy nővel még jó par évvel ezelőtt,ő akkor 18 volt a nő 20.

Együtt voltak és persze bemutatta nekünk is.

Valahogy úgy hozta a sors ,hogy ezzel a nővel egymásba szerettünk.Vele szakított és összejöttünk.Ez 8 éve volt,azóta összehazasodtunk van egy 7 éves lányunk és egy 4 éves kisfiunk.Nagyon boldogok vagyunk együtt.

Viszont öcsém azóta nem beszél velem.

Akárhogy akartam vele békülni vagy bocsánatot kérni semmi.Esküvönkön sem volt ott,egyik gyerek keresztelőjén sem,sőt még csak nem is ismeri őket.

Annyira szeretnék vele beszélni és hogy részt vegyünk egymás életében.

Azt tudni kell öcsémről,hogy elég büszke ember,nem igazám tud megbocsajtani.

Leginkább ilyen régi western hőshöz tudnám hasonlítani :) Ez a nem beszél sokat csak ha kell,kemény..."mondtam amit megmondtam" tipusú ember....

Mit csináljak ,hogy megbocsájtson???

30/F

2015. szept. 26. 22:38
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
21%

Te hibaztal kérdező meg akkor is ha házasságal végződött ez a kapcsolat.

De viszont nem tudhatod hogy az öcséd mennyire is szerethete a "feleségedet"

Lehet te boldog vagy de benne egy világ dőlt össze meg akkor is ha ennek sok év eltelt már!

Az ember életében van olyan szemely akit Sosem tudunk elfelejteni addig amig nem találjuk meg az igazit.

Ocsednek lehet o volt a nagy ő??

Mar nagyon reg bocsanatott kellet volna kerned az ocsidtol es a felesegednek is !hisz bohócot uztetek megalaztatok az ocsedet!

2015. szept. 26. 22:48
 2/45 anonim ***** válasza:
89%

Semmit, fusd a kötelező, bűntudati köröket, karácsonyi üdvözlőlap, születésnap, névnap sms, email, ennyi.

Sajnos ez lutri, ha ő nem találta meg a boldogságát, és főleg te miattad szakított a te jelenlegi feleséged, az akkor egy olyan árulás a másik szemébe, amit az esetek többségében nem fog tudni benyelni a sértett amit te szerintem tökéletesen meg is értesz, mert érzed, hogy hiába vagytok már egy család meg van bambinó, azért ez bizony egy mocskos övön aluli ütés volt.

2015. szept. 26. 22:51
 3/45 A kérdező kommentje:

Igen tudom,itt én vagyok a rossz.

De mentségemre szóljon,hogy nem csak megdugni akartam őt,hanem a feleségem.

Nagyon szerette őt ,ezt tudom.Eszméletlenül szerelmes volt feleségembe,ezért is próbáltunk magunkban elfojtani az érzést de nem ment.

Hiába probáltunk már sokszorbocsanatot kérni semmi..

2015. szept. 26. 22:54
 4/45 anonim ***** válasza:
85%

Egy kérdésre kell válaszolnod és akkor minden szépen kikristályosodik.

Megérte?

2015. szept. 26. 22:57
 5/45 A kérdező kommentje:

Megérte????

Igen.Nagyon.

Szeretem a feleségem,gyönyörű 2 gyerekünk van,boldogok vagyunk.

De öcsémet szinte elveszítettem..

2015. szept. 26. 23:01
 6/45 anonim ***** válasza:
88%

Akkor ennyi.

Hagyd békén az öcsédet. Hoztál egy, mondjuk vezéráldozatot, hogy megnyerd a partit.

Ez van, a te bűntudatoddal őt ne terheld többet, bizonyára tudja, hogy sajnálod, meg bánt téged ez úgyhogy felesleges pincsiskedni neki éveken át.

Ő gyanítom elfogadta, elveszített téged, hát fogadd el te is.

Ennyi. A múltat le kell zárni, ha neked megérte, akkor nincs rugózni mert akkor a te bűnbánatod sem lehet teljesen őszinte.

2015. szept. 26. 23:04
 7/45 anonim ***** válasza:
90%

Bármilyen szuper is lett volna a kapcsolatom a bátyámmal. Egy ilyen után többé nem lenne bátyám. Mindegy mit tesz.

29/F

2015. szept. 26. 23:04
 8/45 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon szerette őt ,ezt tudom.Eszméletlenül szerelmes volt feleségembe

Epp ezert bocsánatot kérsz a feleségedel együtt az ocsedtol es beken hagyod!!

Vegulis veled csalta meg,te pedig élvezed tőle azt az embert akibe nagyon szerelmes volt.

Epp ezert ne csodalkoz eskuvotokon keresztelőn nem volt!

De gondolom nektek/neked ez rosszul esett!

Gondold el ha most az öcséd venne el toled a feleséged?te megbocsajtanal nékik?

2015. szept. 26. 23:05
 9/45 anonim ***** válasza:
81%
Te is fiam, Brutus
2015. szept. 26. 23:10
 10/45 A kérdező kommentje:

"Akkor ennyi.

Hagyd békén az öcsédet. Hoztál egy, mondjuk vezéráldozatot, hogy megnyerd a partit."

Talán ezt kellene csinálnom,dem igazan megy.

Előtte nagyszerü volt a kapcsolatunk,olyan igazi testvéri kapcsolat..

Feleségem is többször bocsanatot kért,de erre csak annyi volt a válasz,hogy tőle ne kérjen bocsánatot mert felesleges..

2015. szept. 26. 23:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!