Szerintetek is undorító, amit nővérem csinál, vagy csak én vagyok túl tisztaságmániás?
Nővéremnek szokása használni az én cuccaimat. Van, hogy felveszi az én pólóimat, vagy az én cipőmbe megy le a boltba (utána természetesen ki se mossa és ott bűzölög a lábszagától, mert nagyon durván izzad a lába), és egy ideje rászokott arra is, hogy az én fésűmmel fésülködik -.- Ha ez még nem lenne elég, kiderült, hogy az én szájvizemet is használja és miután használja, még csak sima vízzel se öblíti le a kupakot -.- Szerintem ez annyira undorító, még ha a ruhás dolog annyira nem is, de az milyen már, hogy megfésüli a haját az én fésűmmel, rákerül az ő korpája meg az ő fejzsírja meg a mit tudom én milye, én meg nyugodt szívvel fésülködök a fésűmmel és nem is sejtem, hogy az ő korpáját fésülöm szét épp a hajamon...Persze amint szóvá mertem tenni, engem szidtak le a szüleink is, hogy mit nyávogok ilyen kis hülyeségeken, de szerintem ez rohadtul igénytelen dolog...
Szóval én vagyok az egyetlen, aki szerint ez undorító?
Beleizzadt ruht azért ha kölcsönveszükillik a szennyesbe tenni..
De azösszes többivel semmi bajom nincs..
Egyrészt a családban senkinek sincs korpája, ha meglárogatom a szûleimet nyugodt szívvel megfésülködök a fésűjükkel,més ezen ők sem akadnak ki.
A szájvizes kupakkal mi van? ( én nem a kupakból öntöm a számba) ráadásul ezt meglested?
Veled van a baj..
Ezek szerint, én egy undorító családban nőttem fel.
A tükör előtt egyetlen fésű volt, a polcon egyetlen szájvíz. A vécében egyetlen vécépapír...
Ezt használtuk közösen, anyu, apu, a bátyám és én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!