Testvérek között szégyenlősék? Többi lent
A bátyámmal kicsit szégyenlősek vagyunk, ezért is nem pucérkodunk egymás előtt. Ő is szokott póló nélkül lenni, de fiúknál elfogadható. Azt hiszem akkor fürödtünk egymással együtt utoljára, amikor még nagyon picik voltunk. Ja, és dicsérni nem igazán szoktam, inkább véleményt mondok. Ő szokta mondani, hogy nagy a fenekem, de persze csak viccből. :)
én 14/l ő 21/f
Miért is kéne pucérkodni a másik előtt? Sosem értettem miért lenne más a testvérem előtt szégyenlősködni, mint más előtt.
Sosem mászkálunk pucéran a házban, miért is tennénk?
És még szép, hogy mikor a másik a fürdik, zárva van az ajtó, tiszteletben tartjuk a másik privát szféráját.
Egyedüli lány vagyok a két bátyám mellett...ők van hogy egy alsó gatyában járkálgatnak a lakásban de ennyi max...én fehérneműbe se szoktam előttük futkározni...kiskorunkban fürödtünk utoljára együtt...megdicsérni megszoktuk egymást hogy pl "valaki de jól néz ki ma" vagy ilyesmik de ennyi :D
én 15/L ők 21-23/F
Egy évvel fiatalabb húgom van, már külön élünk, de a szülői házban sem volt egymás előtt meztelenkedés.
A fehérneműben egymás előtt mutatkozás nem probléma, de többet sem mutatni nem akarunk magunkból, és a másikra sem vagyunk kíváncsiak :)
A bátyámmal nem mutatkozunk meztelenül egymás előtt, de alsóneműben előfordul, hogy látjuk egymást. Ha véletlenül rányitunk a másikra, és ruha nélkül van, akkor az el van intézve egy ajtóbecsapással és bocsánatkéréssel, nem csinálunk nagy ügyet belőle.
A húgommal néha próbálgatjuk egymás ruháit, olyankor látjuk a másikat meztelenül, dicsérjük is egymást, de azért ha egyikünk zuhanyzik, a másik nincs ott vele a fürdőben :D
Velem és az ikertesómmal az van, hogy elfordulunk ha teljesen pucéran, vagy bugyiban vagyunk. Dicsérni nem szoktuk egymást, legfeljebb viccelődve irigykedik rám valamiért, én meg rá valami más miatt. :)
A bátyámmal csak nagyon kis korunkban volt ilyen, most ha véletlenül rányitott gyorsan becsapom az ajtót és el van felejtve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!