Ha a szülőm, akivel nem tartom a kapcsolatot, éhen hal vagy megfagy télen a fűtetlen lakásban, akkor azért én felelősségre vonható vagyok?

válasza:

válasza:Az én apámmal pl fogalmam sincs, hogy mi van már vagy 15 éve. Lehet hajléktalanként él, de az is lehet, hogy már nem él. A rendőrök még nem jöttek, hogy azonosítsunk holttestet. Idén már 55 éves (lenne?) szóval saját magának köszönhet mindent, mert lusta volt dolgozni.
Egyelőre még senki nem vont miatta felelősségre.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egy FB poszt kapcsán kérdezem. Lefotózták egy autós rendszámát, mert állítólag elgázolt egy kutyát, és megállás, segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.
18 éves lány vagyok, a szüleim 1 éves koromban elváltak, azóta az apámat egyszer sem láttam, se telefonon nem beszéltünk. A gyerektartást már több mint egy éve nem küldi, de azelőtt sem küldött valami sokat.. Most viszont bejelöltem a facebookon, ahol el is fogadta a...
Valóban természetellenes? Mégis milyen következtetést von le egy kívülálló a fiatal nő- avagy a középkorú -a leendő barátnő szüleivel közel azonos korú férfiról? Adódhat -e neveltetési hibából az egyébként is nemtörődöm típusú lány döntése, mondható-e családromboló...
Lett egy új szomszédunk, párom próbált összehaverkodni vele. Ő mesélte, vagyis tanácsot kért,mert nem tudja mi legyen. Lassan 3 hónapja nem látta a gyerekét és az anyagi helyzete miatt előreláthatólag megint nem fogja 2-3 hétig. A bíróság vagy bárki felelősségre...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!