Ti veletek etetett már meg anyukátok romlott ételt?
Mondtam neki, hogy nem kérem, mert nem volt hűtőben a két napos leves, hanem kint volt. Erre erősködött, hogy nem főz többet, meg milyen sovány vagyok, meg hasonlók. Ettem belő egy kicsit, de savanyú volt. Most már morog a hasam és fáj, nemsokára hasmenés lesz.
Most ezzel mit ért el, hogy szenvedjek? Meg legalább kijön belőlem a többi étel is. Ráadásul még lázas is vagyok és beteg, még pluszban es ks legyengít.
De ez most miért jó? Az jobb nekik, hogy utána bocsánat, kifosol mindent, minthogy kidobtuk volna azt a kis romlott kaját.
Direkt betegséget okoz ezzel.
Ha beteg vagy, lehet, nem is a leves miatt rossz a gyomrod...
Miért nem rakjátok hűtőbe az ételt? Ha hideg helyen (pl. kamrában) volt, akkor meg nem valószínű, hogy romlott, kint végül is hidegebb van, mint egy hűtőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!