Mit tegyek!?!?!?

Figyelt kérdés

Sziasztok 20 eves vagyok. Es most itt ulok anyamnal.

Jelenleg nincs munkam de hetfon mennek interjura. Az a helyzet en tobb mint egy eve baratommal lakom, es anyam ilyet szolt sovany lettem 1 het alatt( amit en nem vettem eszre) es hazakell koltoznom ezt igy mondta. Es itt tart maganal. Van egy kisocsem felek ha szabad akaratombol hazamegyek baratomhoz akkor anyam eltilt itthonrol es a tesomtol is es telebeszeli a fejet. Nem tudom mit tegyek Huzzak haza holnap vagy inkabb turjem. Ja es abban a tudatban van hogy baratom kihasznal kozbe nem. Azert kellene hazakoltoznom. Ha hazamegyek kovetkezmenye lesz ahogy ismerem. Ha itt maradok akkor is. Felek.

Bocsi hogy nem irtam ekezettel.(kerdojelekkel nem engedte elkuldeni).

Mit valasztanatok a helyembe, ha hazaszoknek akkor lehiggadna vajon egy ido utan.

2016. nov. 19. 22:36
1 2 3 4 5 6 7
 1/68 anonim ***** válasza:
92%
Menj haza. Majd lehiggad úgy is. De előtte beszélj az öcséddel.
2016. nov. 19. 22:48
 2/68 anonim ***** válasza:
95%
Azt valasztanam, hogy felnott ember vagyok es semmi koze nincs az en donteseimhez...
2016. nov. 19. 22:48
 3/68 A kérdező kommentje:

Kinezem belole ha hazaszoknek akkor a rendoroket is ram hivna. Megis hogy beszeljek ocsemmel mikor egesz nap itthon van anyam? :/ anyam harasztis en meg kobanyan lakok

Lehetosegem sem lenne latogatni zesom ha eltiltana

2016. nov. 19. 22:52
 4/68 anonim ***** válasza:
96%
Ha elmúltál 18, hiába hívja ki a rendőrséget, nem vihetnek haza:)
2016. nov. 19. 22:55
 5/68 anonim ***** válasza:
91%
Miert nem mukodik a csaladokban a kommunikacio? "Anya, Ocsisajt, most hazamegyek, ne aggodjatok, ott is jo nekem, szeretlek, penteken jovok! Sziasztok."
2016. nov. 19. 23:00
 6/68 A kérdező kommentje:
Azert tart itt mert nincs melom es hogy elvileg fogytam. Ugyan ugy 56 kilo vagyok mint 1 hettel ezelott. Beteges amit csinal. baratom ruhelli es meg nrki sem hitte el hogy szeretjuk egymast... a kajanak megis mi koze ehhez? Lehet csak egy plusz indok? Mar multkor is haza akart hivni de ma hazakott es allt be a kocsivak es megkerdeztem kivisz e a hevhez azt mondta majd beszelunk mondani akar valamit erre baratomat elkezdte szidni megvaz anyjat hogy az anyja nem tud arrol hogy ehezunk? Stb. Meg hogy o nem fog visszaengedni. Es amig nem hozom rendbe az eletem itt kell maradnom.
2016. nov. 19. 23:01
 7/68 A kérdező kommentje:
Kedves utolso. Mivek nincs munkam nem hinne el hogy minden rendben. Eddig mukodott a lommunikacio es tok kedves volt delelott is es este igy jott haza es tartott itt maganal.
2016. nov. 19. 23:02
 8/68 A kérdező kommentje:
Aztan bararom rosszulblett irta hoflgy szur a szive (szivbeteg) anyam mondta akor makd athivja az anyjat ugyis ott lakik tole nem messze
2016. nov. 19. 23:04
 9/68 anonim ***** válasza:
93%
Nincs olyan, hogy ott KELL maradnod. Ha bezár az anyád, azzal bűncselekményt követ el.
2016. nov. 19. 23:05
 10/68 A kérdező kommentje:
Megis mit tegyek? :/ szokjek el? Es tesommal hogy beszeljek mikor? :c
2016. nov. 19. 23:07
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!