Miért várja el anyu, hogy én fizessem ki?
Ugye itt van mindjárt a suli, és én pedig rendeltem netről 50 rugóért ruhákat. Mondtam anyunak, erre pedig ő azt mondta, hogy nem fogja kifizetni, mert ennyiért nem vesz nekem ruhákat. Az a vicces az egész sztoriban, hogy hónapok óta kérem, hogy hadd fogadjak sportra a neten az ő adataival meg kártyájával, mert kell a pénz, de nem érdekelte, és azt mondta, hogy majd ha kell nekem valami, akkor kifizeti, mert azért vagyok a gyereke, hogy eltartson.
Ha ez tényleg így van, akkor most miért nem akarja ezt kifizetni?
17f
50 ropiért én sem vennék neked ruhát
ha van pénzed fizesd ki ha már rendeltél
de mondjuk ruhát netről ???
mit csinálsz ha kifizeted és kiderül h használhatatlan mind????
vidd el anyud vásárolni és kér tőle pl 10e ruhát majd köv hónapban ugyan ennyit
de mondjuk 17 évesen már nem igen nő az ember ... vagy ennyire széjjel hordod a ruháidat nem vigyázol rá ?
Talán mert a megkérdezése nélkül rendelgettél az ő zsebére. Én sem fizetném ki, ennyi idősen több eszed lehetne.
"hadd fogadjak sportra a neten az ő adataival meg kártyájával, mert kell a pénz" Az eszedbe jutott hogy dolgozz?
Egy 17 éves hogy dolgozzon? Persze, csak ezen forog az agya. Csak követelni tudnak a mai tinik, de nyújtani valamit? Ááááh azt minek, majd anya kifizeti.
2 különbőző dolog az, hogy szépen megkérdezed anyukádat, hogy megvennéd nekem ezt a xy dolgot mert nagyon szeretném és másik az, hogy te kiválasztod a legdrágább cuccokat mert az a menő és akkor no anya, akkor ezt most fizesd ki nekem, mert kell.
Szerintem 50.000 ft rengeteg ruhára. Az van akinek fél havi fizuja. Lehet Anyudnak nincs is perpillanat ennyi pénze. 10-20.000 erre-arra esetleg, de 50?? Én már felnőtt vagyok,de még soha nem költöttem 50.000-et ruhára, és nem azért, mert nem engedhetem meg magamnak, hanem mert nem.
Édesanyád pedig nyilván okkal nem engedi, hogy az ő kontójára játszadozz. Nyilván benne van a bukás is, ahogy a nyerés is. Mi van, ha buksz, és olyan számlát varrsz a nyakába, hogy csak pislog?
Emellett aki olyan felelőtlen, hogy a potenciális fizető tudta nélkül!!!! 50.000-ért rendel ruhákat, az mennyire felelősen dönt a fogadásokon?
Végül pedig igaza van az előttem írónak!! Ha ilyen magas igényekkel élsz, hogy 50.000 csak ruhára, akkor talán meg is kereshetnéd a rávalót, nem a szüleidet pumpolnád az alap eltartásodon felül még azzal is.
:DDDDDDDDDDD
" hónapok óta kérem, hogy hadd fogadjak sportra a neten az ő adataival meg kártyájával, mert kell a pénz"
Te nagyon idiota vagy! :"DDDDD
Feldobtad a napom.
Amugy pedig igaza van anyukadnak,elore egyeztetni kellett volna vele,hogy mit es mennyiert vasarolsz,es ha rabolintott volna csak akkor kellett volna megrendelned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!