Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok, ha a 25 éves...

Mit szólnátok, ha a 25 éves lányotok egy török pasival jönne össze?

Figyelt kérdés
2016. jún. 1. 22:53
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
49%
Pont ezért nem kell senkivel 10 hónap meg 1 év után összeházasodni! Mert akármilyen nemzetiségű,érhetnek meglepetések. Egyébként a GYIK pont jól prezentálja,mennyire meg tud változni a magyar férfi is házasság, gyerekvállalás hatására. Mennyi ilyen kérdés van, magyarokról!!! Szerintem nem kell valakot elásni azért,mert más kultúrából való, meg kell ismerni jól,és csak azután dönteni. Nekem a párom 2 év alatt egyszer kiabált velem,akkor is én akasztottam ki, mert folyamatosan kötözködtem, dilis voltam abban az időben.
2016. jún. 2. 09:02
 22/50 anonim ***** válasza:
94%

Volt Ausztriában egy barátnőm aki már oda született e mindig nagyon európai akart lenni. Vmennyire megvolt benne a hagyományokra való törekvés és egy Törökben felnőtt pasihoz ment hozzá. A pasi nem kérte a kendőt de a csaj felvette eleinte. 2 gyerekük született.. a csaj állandóan vergődött magában ezzel a kettős kultúrával míg végül elváltak... a csaj meg a pszichiátrián kötött ki mert nem tudott se európai nő lenni se igazi muszlim..

Én magam elég jól beleláttam az életükbe ez alapján soha nem választanék még más európait sem (pl francia v német), hát még egy eltérő vallásút

2016. jún. 2. 09:14
 23/50 anonim ***** válasza:
68%

Kibäszná Abdulahhal egyutt.

Amugy azt eszrevettetek hogy mindig a nok mentegetik magukat az ilyen kapcsolatokban? "En vagyok a hulye azert kiabalt velem, nem megterhelo a fozes mert amugy is ezt lattam otthon, majd en kimegyek hozza" mindig a ferfi akarata ervenyesul az ilyen torok, arab, egyiptomi halal se tudja milyen vegyes kapcsolatokban..

2016. jún. 2. 09:55
 24/50 anonim ***** válasza:
23%
Én nem hiszem, hogy mentegettem volna őt, én szoktam kiabálni, ő nem, ennyi. A kérdésre reagáltam, női szemszögből. Meg nem írtam, hogy én oda fogok költözni, ő sem költözne oda, de mindegy. A főzésről meg ez a véleményem, nem a férfiak dolga, ennyi, van, aki szerint meg igen. Pont ezért írtam, nem mindegy, hogy mit hozol otthonról, ha azt, hogy apád pl szakács, vagy ő tud főzni,anyád meg nem,akkor nyilván aki ilyen,annak ez nem megfelelő kapcsolat. Ennyire egyszerű. És igen,általában a nők jobban alkalmazkodóak, mint a férfiak, kivétel a papucsok.
2016. jún. 2. 10:11
 25/50 anonim ***** válasza:
64%
24 szerintem elegge hangsulyoztam hogy altalanossagokban beszelek az ilyen kapcsolatokrol.
2016. jún. 2. 10:52
 26/50 anonim ***** válasza:
47%
tök mindegy hogy eleve ott született, ha egyszer megházasodsz vele meglátod az igazi énjét és az már nem lesz ilyen rózsaszín ködös. Meg kéne nézned azt az igaz történeten alapuló filmet, ahol a nő tanult!, orvos férje, több évnyi boldog házasság és egy kisiskolás gyerek után, amint elmentek a szülőhelyére"nyaralni" fanatikus vallásos lett és nem engedte őket többet haza, mondván köteles a vallását követni.
2016. jún. 2. 10:55
 27/50 anonim ***** válasza:
74%

Bécsben élek, sok törököt ismerek. Az az érdekes hogy aki itt született az sem vallja magát soha osztráknak, csak a papír kellett nekik. Nemrég volt Osztrák-Török barátságos focimeccs, az összes papíron osztrák ott volt a török oldalon szurkolni, ha meg elmegy az AMS-be (munkanélküli hivatal) a segélyért akkor ő a legnagyobb osztrák. Nem is nagyon van Osztrák-Török vegyes pár, az osztrákoknál egy törökkel összeállni ugyanaz mint otthon egy cigánnyal, kb hasonló is a mentalitás, a munkamoráljuk, Ausztriában a török kisebbség vezető helyen áll a munkanélküliek között. Itt is van török negyed, a 10.ker, nem véletlenül Bécs egyik leglepukkantabb, legolcsóbb kerülete. A török ezért is keres magyar párt, azok a magyar lányok akik vagy nem ismerik a törököket, vagy nem találtak normális párt otthon simán összejönnek velük is.

Ez az átlag, van persze kivétel is, sőt ismerek törököt aki a fent leírtak miatt kerüli is a fajtáját.

2016. jún. 2. 12:00
 28/50 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem azért,mert az én párom nem olyan, aki beleillik az általatok szajkózott előítéletekbe,még nem kell lepontozni. Én saját tapasztalatból írom,amit írok. Utolsó,te Bécsben élsz, akkor ha lenne osztrák-magyar meccs, akkor az osztrákoknak szurkolnál? Akkor egyből elfelejtenéd, honnan származol? Az én párom speciel nem segélyeken él, 12 éve dolgozik ugyanazon a helyen, az volt az első munkahelye,azóta is ott van, most kapott előléptetést. Egy helyen dolgoztunk,mindenki szereti, becsüli a cégnél, legyen az osztrák, magyar, vagy török. Akikkel nincs kibékülve,azok a kurdok, akik ugye törökországban laknak,de nem törökök! Egyáltalán nem mindegy, mert azok tényleg verik a nőket meg semmibe veszik. Magyar szemmel a török is török meg a kurd is török, de kérdezz meg egy kurdot,hogy ő török-e,vagy fordítva, meg is fognak sértődni. A lányom nélkül soha című film pedig Irakban vagy Iránban játszódik, nézz utána, pont Törökországba menekülnek,mert onnan hazaengedik őket! :-)
2016. jún. 2. 12:58
 29/50 anonim ***** válasza:
84%
En is irtam mar, az vagyok, akonek szinten torok a parja. Nagyon fontos szerintem hogy honnan szarmazik, mert a klasszikus logikaval ellentetben, ha torokorszagi torok akkor nagyobb esellyel erkezett tanult, magyar szemmel is atlagos csaladbol. Parom pl. sokszor talalkozott eloiteletes emberekkel akik Torokorszagban total le voltak dobbenve hogy "ja amugy a torokok ilyenek? Nemetorszagban, Ausztriaban nem ezt lattuk, hanem torok "getto", tanulatlanok stb.". Igen, mert Nemetorszagba anno termeszetesen nem a tanult, "uzleti" reteg vandorolt ki, hanem foleg a tanulatlan, fizikai munkaero, akik nem voltak kepesek megfeleloen reprezentalni magukat es hamis kepet alakitottak ki az egesz toroksegrol. Termeszetesen nem minden nemetorszagi torok ilyen, de ez volt a jellemzo sajnos.
2016. jún. 2. 13:25
 30/50 anonim ***** válasza:
49%

Nem ismerem a párodat, és írtam hogy van kivétel is, de az átlag török az kb semmibe nem különbözik az otthoni cigányoktól.

Nem véletlen a 10. Ker (török negyed) az egyik leglepukkantabb kerület bécsben.

Én a magyaroknak szurkolnék egy meccsen, de soha sem vallottam magam sehol osztráknak, nem kell az állampolgárságuk, sem a segélyük. Ennyi a különbség. A török ha bárhová megy a világban lobogtatja az osztrák utlevelét, hogy ő osztrák.

2016. jún. 2. 13:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!