Mit szólnátok, ha a 25 éves lányotok egy török pasival jönne össze?
Volt Ausztriában egy barátnőm aki már oda született e mindig nagyon európai akart lenni. Vmennyire megvolt benne a hagyományokra való törekvés és egy Törökben felnőtt pasihoz ment hozzá. A pasi nem kérte a kendőt de a csaj felvette eleinte. 2 gyerekük született.. a csaj állandóan vergődött magában ezzel a kettős kultúrával míg végül elváltak... a csaj meg a pszichiátrián kötött ki mert nem tudott se európai nő lenni se igazi muszlim..
Én magam elég jól beleláttam az életükbe ez alapján soha nem választanék még más európait sem (pl francia v német), hát még egy eltérő vallásút
Kibäszná Abdulahhal egyutt.
Amugy azt eszrevettetek hogy mindig a nok mentegetik magukat az ilyen kapcsolatokban? "En vagyok a hulye azert kiabalt velem, nem megterhelo a fozes mert amugy is ezt lattam otthon, majd en kimegyek hozza" mindig a ferfi akarata ervenyesul az ilyen torok, arab, egyiptomi halal se tudja milyen vegyes kapcsolatokban..
Bécsben élek, sok törököt ismerek. Az az érdekes hogy aki itt született az sem vallja magát soha osztráknak, csak a papír kellett nekik. Nemrég volt Osztrák-Török barátságos focimeccs, az összes papíron osztrák ott volt a török oldalon szurkolni, ha meg elmegy az AMS-be (munkanélküli hivatal) a segélyért akkor ő a legnagyobb osztrák. Nem is nagyon van Osztrák-Török vegyes pár, az osztrákoknál egy törökkel összeállni ugyanaz mint otthon egy cigánnyal, kb hasonló is a mentalitás, a munkamoráljuk, Ausztriában a török kisebbség vezető helyen áll a munkanélküliek között. Itt is van török negyed, a 10.ker, nem véletlenül Bécs egyik leglepukkantabb, legolcsóbb kerülete. A török ezért is keres magyar párt, azok a magyar lányok akik vagy nem ismerik a törököket, vagy nem találtak normális párt otthon simán összejönnek velük is.
Ez az átlag, van persze kivétel is, sőt ismerek törököt aki a fent leírtak miatt kerüli is a fajtáját.
Nem ismerem a párodat, és írtam hogy van kivétel is, de az átlag török az kb semmibe nem különbözik az otthoni cigányoktól.
Nem véletlen a 10. Ker (török negyed) az egyik leglepukkantabb kerület bécsben.
Én a magyaroknak szurkolnék egy meccsen, de soha sem vallottam magam sehol osztráknak, nem kell az állampolgárságuk, sem a segélyük. Ennyi a különbség. A török ha bárhová megy a világban lobogtatja az osztrák utlevelét, hogy ő osztrák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!