Elengednéd a nyolcadikból ballagó lányodat a Balaton Soundra?
Tudom, tudom... Idegenek nem mondhatják ezt meg, de kíváncsi vagyok.
Az unokatestvéremről lenne szó, egy Sound bérlet lenne az egyik ajándéka. Velem és a barátnőimmel jönne, ismeri őket jól.
De anya akadékoskodik, hogy ne vegyünk ilyen ajándékot "csak úgy", mert lehet, hogy mikor átadjuk, a nagynéném közli, hogy szó sem lehet róla.
Szóval holnap úgyis velük vacsorázok és gondoltam szóba hozom, viszont fogalmam sincs, hogyha nemet mond, mivel győzhetném meg. Persze, ha nagyon ellenkezik, nem kezdek el hisztizni, csak tudom, hogy az unokatestvérem is mennyire szeretne jönni...
én nem engedném el, sajnálom, meggyőzni se tudnál.
nénikédet kérdezd meg négyszemközt, nem kell kellemetlen helyzetbe hozni senkit egy családi vacsoránál!
Jelenleg kb abból áll a sound hogy az emberek kb 99% a a fesztivál alatt matt részeg,orrba szajba megy a fű meg az eki.
Nah meg a leg lehetetlenebb helyeken való "nemi együttlét "
18f
Hááát, necces. Azért egy ilyen egész hetes, sátrazós fesztivál nem a 14 éveseknek szól, megértem, ha valaki nem engedné el rá a lányát. Kérdezd meg a nagynénédet előre, mert rengeteg bajtól kímélheted meg magad és a családod. Gondolj bele, mekkora csalódás lenne az unokatesódnak, ha nem mehet és mekkora veszekedés kerekedhetne belőle miután elmentek.
Ezen felül gondold végig, hogy tényleg akarsz-e vigyázni rá annyit. Gondolom 14 évesen még nem volt túl sok ilyen kaliberű buliban, tehát lehet, hogy végig fogja próbálgatni az összes idiótaságot, amit ilyenkor a többség csinál, akkor is ha amúgy értelmes lány.
Egyetértek az 5ossel.
Lehet nem 100 km re az otthonától kellene kiprobalnia,hogy mi lesz ha megiszik 5 deci vodkát 2 deci whiskyvel... Rengeteg buliba lehet látni ilyet,és nagyon zavaró,hogy egy kocsmába,szórakozóhelyen 13-14 éves lányok szedelegnek,akik egyébként teljesen normalisak
Nem sátoroznánk, nyaralóban lennénk Siófokon (Zamárditól 10 perc kocsival kb).
Engem is elengedtek 14 évesen (2012-ben, a Szigetre) és nem d**ott meg senki részegen a sátrak között, a mai napig hatalmas élményként emlékezek rá vissza.
Volt már bulizni, meg nem is az a fajta, aki folytonos bébiszittelést igényelne. Voltunk már együtt is szórakozni, pl. most Szilveszterkor is eljött velünk és semmi gond nem volt. Sőt, szerintem jobban bírja az éjszakázást, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!