Mennyire igazságos anyám által használt böngészőben a facebook-ot blokkolni?
"FB-ja nincs amúgy, ő e-mailben küldözgeti mindenkinek (többek között nekem is) a hülyeségeket."
ezt most nem értem, fészbúkról volt szó nem email-ről.
ennyi erővel mondhatnál akkor sms-t is nem?
a fészbúkot mindenki látja, MINDENKI! az email-nek meg az égegyadta világon semmi köze nincs egy nyilvános közösségi portálhoz.
csöppet van különbség a kettő között, hogy 200 ember látja a baromságokat, vagy csak 1.
még ha gmail csoportban is 10-20 embernek küldi el, akkor sem egyenértékű a fészbúkkal.
egyébként sehol nem írtam, hogy leszedtem volna anyám fészét, vagy letiltottam, ha annyira akartam volna akkor megteszem mert tudom a jelszavát.
csak mondjuk sem nekem, sem a tesómnak nincs rá ideje hogy anyánk internetes szokásait ellenőrizzük, vagy "moderáljuk" a megosztásait.
1-2 havonta belenézek az idővonalába, aztán ha olyat találok akkor szólok neki.
egyébként a több órás gyors talpaló valamennyire segített neki, mert azóta 25%-ra csökkent a megosztásinak a száma.
Képtelenek felfogni, hogy ez a fajta korlátozás az ő érdekében történik, de tényleg kár volt feltenni a kérdést :)
Az ilyeneket a gyakorizástól is eltiltanám, nem képesek az egészséges vitákra, egyből jött a fikaáradat aztán meg, hogy nem értek egyet velük :)
kérdező egyébként nem kell ilyenen kiakadni, ezek az emberek mind életunt frusztrált népség.
a való életben alig van sikerélményük, tele vannak méreggel, valószínűleg elnyomás alatt élnek, és itt névtelenül minden következménymentesen ki tudják adni magukból a frusztráltságot.
otthon meg se mernek szólalni, itt meg ítéletet mondanak és pálcát törnek mások felett.
na ez az ami elkeserítő, hogy ilyen boldogtalanná és gonosszá tette a szar életük ezeket az embereket.
egyetlen örömük a lepontozás, de én megadom nekik ezt az örömöt, még ha ez őket is minősíti :)
miért veszed magadra te butus? :)
én általánosságban beszélek, nem jelölök ki egy válaszolót sem, hogy konkrétan rá gondolnék.
ennek ellenére te mégis több válaszodban engem támadsz, ezek szerint magadra ismertél? :)
szar ügy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!