Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire igazságos anyám...

Mennyire igazságos anyám által használt böngészőben a facebook-ot blokkolni?

Figyelt kérdés
Nem szeretném, hogy fent legyen fb-n, annyi h. lye impulzus érné én csak meg szeretném óvni ezektől, nem magam miatt nem akarom, hogy fent legyen. Gondolkodok rajta, hogy visszatiltsam aztán eldöntheti, hogy használja-e. Még nem szólt, hogy nem jön be nála az fb.

2016. jan. 25. 12:09
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
94%
@35 - örömmel tölt el, hogy mint egyetlen normalis a vilagon, leereszkedtel hozzank - unatkozo elmeroggyantakhoz - es kihirdetted isten igazsagat. KÖSZÖNJÜK
2016. jan. 25. 14:17
 32/51 anonim ***** válasza:
32%

"FB-ja nincs amúgy, ő e-mailben küldözgeti mindenkinek (többek között nekem is) a hülyeségeket."

ezt most nem értem, fészbúkról volt szó nem email-ről.

ennyi erővel mondhatnál akkor sms-t is nem?

a fészbúkot mindenki látja, MINDENKI! az email-nek meg az égegyadta világon semmi köze nincs egy nyilvános közösségi portálhoz.

csöppet van különbség a kettő között, hogy 200 ember látja a baromságokat, vagy csak 1.

még ha gmail csoportban is 10-20 embernek küldi el, akkor sem egyenértékű a fészbúkkal.

egyébként sehol nem írtam, hogy leszedtem volna anyám fészét, vagy letiltottam, ha annyira akartam volna akkor megteszem mert tudom a jelszavát.

csak mondjuk sem nekem, sem a tesómnak nincs rá ideje hogy anyánk internetes szokásait ellenőrizzük, vagy "moderáljuk" a megosztásait.

1-2 havonta belenézek az idővonalába, aztán ha olyat találok akkor szólok neki.

egyébként a több órás gyors talpaló valamennyire segített neki, mert azóta 25%-ra csökkent a megosztásinak a száma.

2016. jan. 25. 14:26
 33/51 anonim ***** válasza:
4%
#37 próbáltál nagyot mondani, de csak szánalmas makogás amit leírtál, mint valami óvodás kisgyerek.
2016. jan. 25. 14:28
 34/51 A kérdező kommentje:

Képtelenek felfogni, hogy ez a fajta korlátozás az ő érdekében történik, de tényleg kár volt feltenni a kérdést :)

Az ilyeneket a gyakorizástól is eltiltanám, nem képesek az egészséges vitákra, egyből jött a fikaáradat aztán meg, hogy nem értek egyet velük :)

2016. jan. 25. 14:32
 35/51 anonim ***** válasza:
95%
De azt vágod ugye, hogy itt mindenki normálisan választolt, te hisztiztél egyből, mikor senki sem értett veled egyet? Magadat is eltiltanád ezek szerint az internettől?
2016. jan. 25. 14:35
 36/51 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy bármi is ami a fb-n van az ő érdekeit szolgálná, nekem elsődleges kapcsolattartási eszköz a munkám során és a közeli barátokkal is így tartom a kapcsolatot. Anyám számára meg a hasztalan ezeréves osztálytársi körök meg a távoli ismeretségek, hagyjuk már ha valaki valakinek annyira hiányzik az fb nélkül is felkeresheti. Szerencsére van viber meg whatsapp, skype az iphone-ján ott tud cseverészni az ismerőseivel, tud híreket nézni, stb stb. a hasztalan akaratlanul is szembejövő hányadék dolgokat meg meghagyom az fb usereknek. Köszi, hogy megerősítettetek abban, hogy ne oldjam vissza a blokkot.
2016. jan. 25. 14:39
 37/51 anonim ***** válasza:
96%
Kerdezö, ezt a kerdest abszolut felesleges volt ide kiirni, mert teljesen sokkot kaptal, mikor csak egyvalaki ertett veled egyet. Ha viszont mindenki mas egyetertett volna, akkor sem oldanad fel a tiltast. Akkor? Miröl beszelünk?
2016. jan. 25. 14:44
 38/51 anonim ***** válasza:
1%

kérdező egyébként nem kell ilyenen kiakadni, ezek az emberek mind életunt frusztrált népség.

a való életben alig van sikerélményük, tele vannak méreggel, valószínűleg elnyomás alatt élnek, és itt névtelenül minden következménymentesen ki tudják adni magukból a frusztráltságot.

otthon meg se mernek szólalni, itt meg ítéletet mondanak és pálcát törnek mások felett.

na ez az ami elkeserítő, hogy ilyen boldogtalanná és gonosszá tette a szar életük ezeket az embereket.

egyetlen örömük a lepontozás, de én megadom nekik ezt az örömöt, még ha ez őket is minősíti :)

2016. jan. 25. 14:44
 39/51 anonim ***** válasza:
92%
@44 - na te vagy az igazan frusztralt elmebeteg.
2016. jan. 25. 14:49
 40/51 anonim ***** válasza:
2%

miért veszed magadra te butus? :)

én általánosságban beszélek, nem jelölök ki egy válaszolót sem, hogy konkrétan rá gondolnék.

ennek ellenére te mégis több válaszodban engem támadsz, ezek szerint magadra ismertél? :)

szar ügy...

2016. jan. 25. 15:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!