Tenyleg keves az ilyen apa?
Szerintem tényleg ritka.
Saját apám engem és bátyámat sose szertett, de a féltesónkat (aki 12 évvel fiatalabb nálam) imádja. Már szétmentek az anyjával, de minden "apás hétvégén" elviszi valamire, foglalkozik/játszik vele, beszélget stb. (Az öcsém is imádja, nagyon szoros a kapcsolatuk)
Mi általában csak verést kaptunk tőle, válás után még 2x láttuk (10 voltam akkor). Ezen kívül találkoztunk úgy 2 évvel ezelőtt, bocsánatot kért, hogy nem volt igazi apánk.
A bátyámnak és nekem is idegen, nem ismerjük, nem őrzünk róla boldog emlékeket: nem is szeretnénk a "kapcsolatunkat" felnőttként feleleveníteni, ahogy ő sem.
nem jó a kérdés, nem szeretet függő.
van apa, aki havonta, ha ránéz a gyerekére, gyt-t sem fizet, mégis azt állítja, hogy szereti a gyermekét...
2Andizsuzsinál a pontos válasz. Mert hát a gondok jönnek ide, és az mindig más. A házasságokra is igaz ez, nem azért olyan kétségbeejtő az, hanem itt az csapódik le. Lehet róla írni, lehet rajta gondolkodni, lehet segítő tanácsokon gondolkodni. Tolsztoj így kezdi az Anna Karenina regényét:
"A boldog családok mind hasonlók egymáshoz, minden boldogtalan család a maga módján az."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!