Ti korlátoznátok a gyereketek vásárlásmániáját?
Ez tényleg mánia, úgyhogy valami gondja lehet.
Erre próbálnék rájönni, hogy mi az. Beszélgetnék vele. És persze nem finanszíroznám.
én is hasonló koru vagyok. kapok x összeget havonta, az én dolgom, hogy mire költöm, nem szólnak bele. csak elvarjak, hogy a zsebpénzemen felül ne kolduljak tőlük hónap közben.. ezt be is tartom.
szerintem ennyi ajakapolo felhalmozása elég sok, ez kb heti 1-2t jelent. nem értem minek ennyi neki, hiszen korlátozottak a szavatossági idejük.. nem fogja elhasznalni a tizedet se.
bár inkább erre költse mint cigire meg alkoholra..
4es vagyok gondolom te irtad ki a belinkelt kerdest is csak ott "nem a szülők tartanak el"
Valami felmérés ez??
Én a radírt gyűjtöm, más a bélyegeket vagy szalvétákat, megint más a dobokat.
Szerinted van olyan hobbi, gyűjtés, ami kevesebbe kerül félévente, mint 30E Ft?:)
8 éves korom óra gyűjtöm, lassan 35 éve.:)
Szerintem az újravásárlási ára meghaladná az egymilliót.
Ha valaki gyűjt valamit, az miért kényszerbetegség?
A bélyeggyűjtőket sem szokták orvoshoz vinni. Inkább az egész ismeretségi és rokonsági kör is a gyűjtött dolgot szokta ajándékba adni a gyűjtőnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!