Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tudnatok apa lanya programot...

Tudnatok apa lanya programot ajanlani?

Figyelt kérdés
kerlek mondjatok apa lanya programot

2015. márc. 29. 15:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Hany eves a lany?
2015. márc. 29. 15:05
 2/6 anonim ***** válasza:
sims 3
2015. márc. 29. 15:12
 3/6 anonim ***** válasza:
állatkert
2015. márc. 29. 15:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Valami konkrétumot mondhatnál, mit szeret a lány, mit szeret az apuka és hány éves a két fél!?

Mert mondhatom, hogy menjenek paintballozni, ha a lány 16 sincs na meg amúgy sem érdekli az ilyesmi. Csak, hogy egy példát említsek.

2015. márc. 29. 15:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi síelni mentünk "apa-lánya" programként. Persze nem direkt így, csak úgy alakult, hogy a család többi része nem ért rá, amikor én, én viszont nem értem rá, amikor ők, így apu elvitt engem külön. Szóval bármi lehet, amit mindketten szerettek. Gondolj rá sima családi programként, néhány nyilván kiesik, de biztos lesz sok, ami jó lesz.
2015. márc. 29. 23:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Férjem koncertre szeret járni a lányunkkal. Nyilván a gyerek életkorának megfelelőre viszi.
2015. márc. 30. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!