Anyukám 60 éves, pedig én még csak 16 vagyok. Ti mit gondoltok erről?
Sokszor le "kell" vonnom az életkorából, mert ha pl. a suliban kérdezik a diákok, ők még a 40-re is azt mondják, hogy vén szatyor :s
a legtöbb o. társamnak még a mamája is fiatalabb nála :$
köszönöm mindenkinek a választ
igazatok van
a legtöbb osztálytársamnak 30-40 év közötti van. a legtöbbeknek a mamája 50-60 körül
Miért lennél szánalmas gyökér?
Tudod, én testi fogyatékos vagyok, anyukám 19 évesen szült, tehát nem az életkor a kérdés.
Csak akkor vagy gyökér, ha szándékosan annak nézed magad! Én nem tartom magam alávalóbbnak, mint azok, akik nem testi fogyatékosok annak ellenére, hogy a kezem sérült, a fejem egy kissé deformált, és a szemüvegem ferdén áll. Mit számít ez? Ne a másik ember legyen a mérce, hanem te legyél önmagad mércéje. A saját korlátaidat kell legyőznöd, nem a másét.
Először fogadd el magad, de ne ragassz negatív bélyegeket magadra. Indulj ki abból, hogy te ilyen vagy, és amilyen adottságaid vannak, azokkal gazdálkodj. Én sem vagyok futóbajnok, súlyemelő, mácsó, menő alak, de megtanultam elfogadni magam.
A te életkorod éppen az a korszak, amikor az ember nagy kérdéseket tesz fel. Én is átestem ezen a perióduson, és most látom, hogy természetes volt a lázadás önmagam ellen. Nálad is természetes folyamat. Legyél optimistább, és minden megváltozik pár év alatt!
Sok sikert!
igazad van.
de sokszor nehéz meglátni a jót :(
Az én anyukám is 60 éves lesz
lesz,mégse jutott eszembe letagadni az éveiből.
23/L
Szia! Egyaltalan nincs gond azzal, hogy anyukad ennyi idos! Tenyleg le a kalappal elotte! Tobb ismerosom van, akik 44 evesen szultek, az egyik a parom nagynenje. A no most 52 eves es van egy 8 eves kislanya. A volt fonoknom 46 evesen fog szulni par honapon belul es senki nincs se meglepodve, se kiakadva.
Ami a testalkatodat illeti, ez nem feltetlenul amiatt van, hogy anyukad idosebb koraban szult. Csomo fiatal szulo van, akiknek hasonlo gondokkal kuzdenek a gyerekeik. Anyukam 25 evesen szult engem, en sem voltam egy olimpikon tesibol, de soha nem adtam fel, es mindig sportoltam vmit, h eros maradjak. Nem mas miatt, hanem magam miatt!! Es mostanra (30 folott, szules utan) nem vagyok sem elhizva, sem pedig szetesve.
Nekem is kapafogam volt, amit a fogszabalyzo helyretett es most megvan a hollywoodi mosolyom :D Es kepzeld, nekem is ludtalpam van, de ez nem szuletessel alakul ki, hanem kesobb.
Egyszer egy ismeros azt mondta, h van, aki tokeletesnek szuletik, es van, akit tokeletesre csinalnak. Ez nyilvan nem azt jelenti, h rohandjon az ember a plasztikai sebeszhez, hanem az egeszseges eletmodot. Ha gyengebb vagy, akkor sportolj tobbet, de ne mas mondja meg, h mit, hogyan, hanem azt, ami Neked tetszik, amit Te szeretsz. 16 evesen meg elotted az egesz elet es rajtad mulik, hogyan alakitod!! Van ket kezed, ket labad, nincs semmi hianyossagod, ugyh hajra!! :)
Amilyen betegségeket felsoroltál, nem anyukád kora miatt vannak. A lúdtalp és gerincferdülés hihetetlenül gyakori és teljesen független attól, hogy a gyereket 18 vagy 45 évesen szülte az anyuka.
Az meg hogy béna vagy tesiből, hát így jártál. A mozgásodon lehet fejleszteni, ha meg mégsem akkor ez van. Nem lehet mindenki Michael Jordan.
Az osztálytársakat meg sz**rd le. A saját szüleiket is vén szatyornak tartják. Ahogy haladunk egyre kevesebb 16 évesnek lesz 40 alatti szülője...
én vagyok az egyedüli 4-es tesiből! rajtam kívül mindenki ötös!
rajzból is iszonyat béna vagyok! mindenki ötös rajtam kívül, még a fiúk is... a tanár is bénának tart. rondán is írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!