Mit tennétek ha kiderülne, hogy meleg a fiatok/lányotok?
Figyelt kérdés
Egy korábbi kérdés ihletett meg. A fiam 22 éves. 17 éves korában vallotta be, hogy meleg. Mindig sejtettük amúgy, így nem igazán lepett meg minket, amikor elmondta. Egyáltalán nem vagyunk homofóbok. 3 éve van párja. Őt is szeretjük, már-már családtag. Nyaralni is volt már velünk. A környezetem meg: "Úúúúristen....hol rontottad el? Hiszen olyan szépen neveltétek!" "Te jó ég! Hogy sikerült feldolgoznod?" "Hogy-hogy nem raktátok ki otthonról?" és a kedvencem "Hát tiltsd meg neki" Ilyen és ehhez hasonlóak, olyan szülőktől, akikkel a gyerekek születése óta ismerjük egymást. Én igazán nem úgy lett ez előadva, hogy az arcukba másztam, hogy hallod, meleg a fiam, hanem pl utcán, kertibulin stb. látták őket együtt.(tudván, hogy ez megosztja az embereket, nem csókolóznak, vagy fogják egymás kezét társaságban, de azért látszik rajtuk, hogy egy pár). Nem vonom kétségbe, hogy jól tettem, amikor, természetes módon reagáltam a dologra(és kihangsúlyozom, nem kényszerből), és úgy folytattuk az életet, ahogy az előtte ment, így a fiam a a kortársai ütemében szocializálódott, nem sérült a lelke, ahogy azt láttam/olvastam másoknál, mikor pl kidobják otthonról/letagadják a gyereket a nemi beállítottsága miatt, mintha betegség lenne. Kíváncsi vagyok mindenki véleményére.2014. okt. 17. 14:29
1/16 anonim válasza:
Szerintem jól tetted, hogy így reagáltál.
Anyám engem kidobna, ha bevallanám :))
U.i: Egy biszexuális lány/17
2/16 anonim válasza:
a fiam azért a fiam, hogy mindenkor mellette álljak ... gondolkodtam már rajt, de mind a négy a lányokat szereti ... ha nem így lenne, az sem okozna bennünk, vagy a kapcsolatunkban törést
3/16 anonim válasza:
Kérdező, kb az egyetlent, amit az ember tehet: tudomásul venném, és kész.
4/16 anonim válasza:
Számomra teljesen természetes, hogy vannak akik melegek, szóval egyáltalán nem zavarna. A vicces az, hogy nekem még nincs is gyerekem, de már nekem esnek az emberek, hogy ugyan, ilyen nincs, hazudsz, ezt mindenkinek fel kell dolgozni.
5/16 anonim válasza:
Sajnálnám, mert sajnos biztosan fogják érni kellemetlen élmények emiatt. De a szülők arra valók, hogy támogassák a gyereküket, nem arra, hogy irányítsák. Az ajtóm akkor is nyitva lenne, és segítenék neki, amiben tudok.
6/16 anonim válasza:
azon kívül hogy felhivnàm a figyelmét a megfelelő védekezésre, semmit. én is biszex vagyok.(33/n)
7/16 anonim válasza:
Meginnék egy deci konyakot, mást nagyon nem lehetne csinálni.
8/16 anonim válasza:
Az én fiam meleg.
Az anyjától évekkel korábban elváltam,ő mikor megtudta hogy meleg elküldte otthonról,hozzám költözött, teljes mértékben elfogadom. Eddig is a fiam volt ezután is az lesz
9/16 anonim válasza:
Bár még nincs gyerekem,én örülnék ha meleg lenne :)
Teljes mértékben elfogadom és szeretem őket :)
10/16 anonim válasza:
"Mit tennétek ha kiderülne, hogy meleg a fiatok/lányotok?" miért, tenni kéne valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!