Nem akarok gyereket, de mások ezt nem tartják tiszteletben. Miért kell elítélni azokat, akiknek nem ez a boldogság?
nem mindig célravezető az embernek felvállalni önmagát.
Ha ilyen nehezen viseled a mostani döntésedet ért véleményeket, mondd azt, még nem akarsz gyermeket. És lőn nyugalom.
Tudd meg, hogy a nő a szülésre van tartva - x éves korától.
Egyébként senkinek semmi köze hozzá, akarsz-e, mikor, miért nem, stb.
Ha felhozzák, válts azonnal témát, ha feszegetik hagyd ott őket, ennyi.
Nekem sem kell,én is így gondolom,minek még egy probléma! Nekem is mindig mondják,hogy kell az,meg boldogság stb...
Én mindig annyival háritok,ha az illetőnek nincs még gyereke,hogy csináljon ő! Ha van neki,akkor meg foglalkozzon vele,ne velem,ha már megcsinálta! :)
Amúgy teljesen jól gondolkozol! Sokaknak kellene így!
Ki az aki nem tartja tiszteletben a dontesed?? A parod?? Akkor csereld le egy olyanra aki nem akar gyereket es nem lesz baj.
Idegenek?? Azoknak mi kozuk a te maganeletdhez?? Nem kell kibeszelni mindenkinek az "otthoni, csaladi" dolgaid!!
A rokonok, szulok?? Termeszetesen unokara vagynak. Mond hogy meg nem akarsz majd meglattod mi lesz!!!
Amugy biztos van valam (lelki oka amirol meg te sem biztos hogy tudsz), hogy ennyire ellenzed a gyerek dolgot.
Nem, nincs semmi lelki oka. Egyszerűen nem akarok gyereket vállalni, és kész. Ez ugyanolyan, mintha valaki nem szereti pl. a spenótot. Mint írtam, arról van szó, hogy én másra vágyom, ezért én nem érzem magamat betegnek vagy nem tudom... Azért, mert valaki máshogy akar élni, mint az átlag, még nem jelenti azt, hogy gyógykezelésre szorulna. Egyszerűen csak nem áll be a sorba.
Örülök, hogy azért rajtam kívül vannak még olyanok, akik így látják, jó tudni, hogy nem csak én vagyok így ezzel a kérdéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!