Ti mit tennétek a helyemben a mostohagyerekekkel?
Ne hagyd magad. Ne szépen szólj rájuk, hanem magabiztosan, erősen. Mutasd meg, hogy ott nem ők a főnököd. Ha a férjed is ilyen nyomorult, hogy nem véd meg, akkor rá is eréjesen rászólni, hogy idefigyelj... És nem elengedni, hanem szépen elmondani neki mindent, hogy vagy csinál valamit, vagy egyedül marad.
Az ext meg simán feljeletheted rágalmazásért.
Szerintem meg pont ezt akarják elérni, hogy lelépj, vagy dühöngj, ill. veszkedj a férjeddel.
Szerintem sz.ard le!
Hatalmas önuralom és lelkierő kell ahhoz, hogy ha éppen ott vannak és szemétkednek, akkor te nevess velük a gúnyokon, ha kitalált hülyeségekkel jönnek, tegyél rá jókedélyűen még egy lapáttal (pl:persze, még gyerekeket is áldoztál az öreg-hegyen), ha meg nem ehetnek ott nálad, amikor jönnek készülj valami extra finom menüvel. Süti, torta, minden legyen,nekeik persze ne teríts, hiszen úgysem hajlandóak náluk enni. Legyél nagyon laza, nagyon nyugodt. Kezd el élvezni, fogd fel úgy, mint egy színdarabaot. Az ilyen emberekkel másképp nem lehet. Ez a tapasztalatom.
Én a helyedben keresnék egy jól fizető munkát és lelépnék. Mert ez már csak rosszabb lesz. Főleg, hogy a férjedet nyilvánvalóan nem zavarja, hogy bántanak.
Most kell ez neked? És ne költs rájuk, mert nem érdemlik meg. Az apjuk vegyen a sajátjából.
És kezdj el készülődni az egyedüli életedre a gyerekkel, mert minél nagyobb lesz a két gyerek, annál keményebb ellenségeid lesznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!