Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen anya lennék, ha egy...

Milyen anya lennék, ha egy ilyen dolog miatt azt kérném a lányomtól, hogy költözzön el?

Figyelt kérdés

6 éves párkapcsolatom van. A sors úgy hozta, hogy csak 8 hónapja élünk együtt. A lányom kicsit nehezen szokott hozzá, hogy az apja után újra van egy férfi mellettem. Ennek köszönhetően nehézkesen ment az összeköltözés és az sem könnyítette meg a folyamatot, hogy a páromnak van egy lányommal egy idős fia, aki antiszociális problémakkal küzd mióta az anyja elhagyta őket.

Nem mondhatnám, hogy utálták egymást, de a lányom egy nagyszájú,cserfes,harsány gyerek így nem igazán tudtak 5 percnél több időt egymás mellett tölteni.

Egy pár hónap után viszont úgy tűnt jó hatással vannak egymásra. A párom fia összebarátkozott a lányom baráti társaságával és sűrűn eljárt itthonról és nekem sem kellett aggódnom, ha a lánykám még este 8kor a parkba volt, mert tudtam, hogy biztonságban van.

Kezdtük elhinni, hogy normális család lehetünk a sok évnyi problémák után, de múlthéten a párom munkából egy kicsit hamarabb ért haza és félreérthetetlen helyzetben találta őket.

Azóta hatalmas a feszültség itthon, hisz még csak 16 évesek és mi azt szerettük volna, hogy testvéri szeretett legyen köztük (valamilyen szinten persze).

Ma egy újabb vita után a párom azt mondta, hogy a lányom költözzön egy időre az apjához. Nem is értem hogyan juthat ilyesmi az eszébe, hisz tudja, hogy a volt férjem egy alkoholista, elmebeteg állat. De ez Őt nem érdekli, mert szerinte a lányom csábította és rontotta el az Ő tökéletes fiát. Félre ne értsétek semmi bajom a fiúval, de nem teheti a lányomat egyedüli felelőssé. Főleg, hogy ez inkább a mi hibánk, mint az övéké. Két tinédzsert összeköltöztettünk, szinte éjjel-nappal együtt voltak és mi annyira el voltunk foglalva a "csodálatos család" megalapítássával, hogy rájuk nem is figyeltünk.

De akkor sem költöztetheti ki, nemde? Abban igaza van, hogy ebből ebben a formában semmi jó nem sülhet ki. Nem tudnék tükörbe nézni, ha a saját hibám miatt a lányomnak kellene szenvednie, még akkor sem, ha felelőtlenül viselkedett.

Sűrgősen megoldást kellene találnunk, ezért is fordulok Hozzátok, hisz több jó tanácsot kaptam már Tőletek az elmúlt években! Igaz sokkal egyszerűbb dolgokban..

Előre is köszönöm mindenkinek, aki végig olvassa és idejét nem sajnálva tanácsot ad.

2014. júl. 25. 17:27
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
90%
Te teljesen hülye vagy? Szerinted megszabhatod a lányodnak, hogy ki iránt mit érezzen, vagy mi? 8 hónapja ismer egy korabeli fiút, tetszik neki. Miért érezne attól testvéri szeretetet iránta, hogy ti keféltek az apjával?? Itt nem a lányod a hülye, hanem te. Senkinek nem kell itt sehova költöznie, mivel semmi furcsa nem történt.
2014. júl. 25. 17:36
 2/48 anonim ***** válasza:
96%
Kinek a házában éltek? A fiát nem hibáztatja egy kicsit sem? A gyerekeket kérdőre vontátok? A lányodat nem adhatod az alkoholista apja kezébe!!!
2014. júl. 25. 17:36
 3/48 anonim ***** válasza:
88%
Remelem hogy kamukerdes de ha nem akkor gondolkozz el rajta milyen anya vagy hogy egy csavoert kidobnad a lanyod otthonrol.
2014. júl. 25. 17:37
 4/48 anonim ***** válasza:
98%

MI? Neked fontosabb a bráner, mint a saját lányod?

Hát fogja kaszanovád a fiát, oszt költözzön el ő. Egyébként meg nincsenek vérségi kapcsolatban a fiatalok, ergo bármilyen furcsa helyzet, de nem tilthatod el őket egymástól.

Kié a lakás?

2014. júl. 25. 17:41
 5/48 anonim válasza:
97%
A lányodat, ha kirakod az "elmebajnok" barátod miatt, csak gratulálni tudok. Nem értem miért baj, ha szexeltek vagy akár mást csináltak a gyerekek egymással..NEM VÉRROKONOK. 16 évesek, tombolnak a hormonok. Akkor meg??? Legalább tudjátok, hogy se a srác, se a csaj nem egy söpredékkel állt össze, hanem egymással. :)
2014. júl. 25. 17:41
 6/48 A kérdező kommentje:

Nem 8 hónapja, hanem 6 éve ismerik egymást. Nem véletlen írtam, hogy csak valamennyire szerettük volna, ha meg van köztük a testvéri kapcsolat.Tudom, hogy egy normál tesvér kapcsolat -hiába 10 évesen ismerték meg egymást- lehetetlen.

Természetesen semmiképp nem fog a lányom nélkülem sehova sem költözni. (A páromé a ház, amiben jellenleg élünk)

2014. júl. 25. 17:43
 7/48 anonim ***** válasza:
97%
A lányomat biztos nem küldeném el, a párod hülye? Egyébként miért ne jöhettek volna össze, nem együtt nőttek fel, nem rokonok.
 8/48 anonim ***** válasza:
84%

Miért nem a saját fiát akarja kiköltöztetni?

Amúgy mi olyan elfogadhatatlan abban, hogy két tizenéves összejött egymással?

9/48 anonim ***** válasza:
97%

Ti akartátok, hogy a fiatalok összemelegedjenek.... Hja, hogy túl jól sikerült a családegyesítés!? Erről senki sem tehet. Nem kellene a gyerekeket ezzel szekálni, ha eltiltjátok őket egymástól akkor is fognak találkozni, legfeljebb titokban.

A lányodat ha nem akarod örökre elveszíteni, nehogy kirakd!

2014. júl. 25. 17:44
 10/48 anonim ***** válasza:
96%
Örülj hogy jól kijönnek a gyerekek. Nem rokonok, szóval mi a bajotok ezzel?
2014. júl. 25. 17:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!