Anya nem akarja engedni, hogy az egyik barátnőm itt töltse a hétvégét. Mit csináljak?
Anya még nyár elején megígérte, hogy ez a barátnőm itt tölthet egy hétvégét a nyáron. Máshogy nem tudunk találkozni, mivel 180 km-re lakik.
Anya megígérte, de mikor tegnap felvetettem a témát, rávágta hogy ezen a hétvégén semmiképp sem, mert neki nincs kedve egész hétvégén tip-topnak lenni és itt ugrálni bárki körül. Aztán mondtam hogy "akkor jövő hétvége?" Ő pedig azt mondta hogy nem akarja, hogy bárki idejöjjön mert a netbarátságok sz--rt sem érnek.
A barátnőm nem hozzá jönne, hanem hozzám. Ellennénk a szobámban, vagy az udvaron, mi magunk főzőcskéznénk, nem is értem mi baja van.
Ez a hétvége lenne a legjobb, mert utána apa itthon lesz (külföldön dolgozik), utána nyaralunk, következőn apa még mindig itthon van, aztán barátnőmék nyaralnak, aztán évnyitó.
Apukámnak és tesómnak sem lenne a dologgal baja, sőt apa még mondta is, hogy majd beszél anya fejével.
Ma rengeteg házimunkát megcsináltam itthon, holnap is fogok, és azután is. Amire kér, azonnal ugrok. Mit csináljak, hogy megengedje?
Te fiú vagy vagy lány?
Szerelem-barátnő vagy barát-barátnő?
Hány éves vagy?
#2 Lány vagyok, ő is lány. Az egyik legjobb barátnőm, szóval barátság.
15 vagyok.
Nézd, én valamennyire megértem anyukád. Egy vadidegen lányt kell kerülgetnie, akivel te is csak most találkoznál először.
Én azt mondom, hogy párszor találkozzatok előbb, és utána aludjatok egymásnál.
Találkozzatok például félúton, a lakóhelyeitek között. Anyukád elkísérne, és nyugodtan beszélgetnétek. Például egy szombati napon.
undorito mikor hazudik a szulo a gyereknek!
mert ha majd a baratjat hazahozza az is lehet h idegen lessz.
megneznem anyad fejet ha hazibulit csinalnal... 7en aludtunk csak az agyamban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!