Szoktatok meztelenül mutatkozni?
en csak egy polo es egy bugyiban vagyok.
tesom is
anyukam polo meg rovid naci.. sokszor vagyunk pucerok ( csak nok vagyunk itt :D parom kulon lakik ) de nem csinalunk belole gondot...
Igen, szűk családban( férjemmel, rendszeresen)
Otthon a szüleimnél már nem igazán, de nem sinalunk előle gondot, de pl anyu a féjem előtt nem mutatkozna meztelenül, előttem, vagytesóm előtt igen, mármint amíg átöltözok, vagy ilyesmi.
Ha úgy van, azért van köntösünk
Tehát szégyellősek nem vagyunk.
27/n
A ferjemmel kettesben igen, ott nem gond.
De amig a szuleimmel eltem, nem. Ha veletlenul epp akkor jott be anyu a szobamba, amikor oltoztem, nem zavartam ki, de nem setaltunk egymas elott meztelenul, apu plane nem.
Otthon, amikor még szülőkkel laktam, nem mászkáltunk direkt meztelenül, de nem voltunk szégyenlősek, tehát nem volt gond, ha valaki éppen látott valakit öltözés közben, simán bementünk a fürdőbe is, ha kellett valami és valaki fürdött közben.
Párom előtt meg nyilván semennyire sem vagyok szégyenlős, úgyhogy előtte simán meztelenkedem.
Barátom előtt simán.
Szüleim annyit láthatnak belőlem, mint bárki a strandon, tehát bikiniben, vagy bugyiban és melltartóban mutatkoztam már előttük, ha csak rövidebb ideig is. Anyám látott már öltözni, azaz melltartó nélkül, én is őt. Másik nő előtt, főleg aki közel áll hozzám, nem szégyellem, ha pl. meglátja a melleimet egy rövidebb időre.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!