Szerintetek normális, hogy anya kutakodik a dolgaim között?
Kezdjük ott, hogy van egy íróasztalom, aminek van egy kihúzhatós fiókja. Ezen a fiókon füzetek, papírok vannak. És ha kihúzzuk, akkor nem lehet rendesen visszatolni elsőre( így egy kis rész kint marad a fiókból) csak másodszorra vagy harmadszorra. Kb egy éve észrevettem, hogy valaki mindig kihúzza és nem tolja vissza rendesen, és így a kis rész ugye kilóg. Nem lehet más, csak anya.
A másik, hogy anya mindig elkéri a telefonomat, mert van rajta egy játék, amivel mindig játszik :) mostanában feltűnt, hogy mikor megnézem a legutóbbi alkalmazások listáját, akkor olyan alkalmazások vannak ott, amiket én nem használtam azelőtt, hogy anya játszott volna rajta..Ilyenkor a fotók, sms-ek, névjegyzékek vannak megnyitva. Ja és ha a pl. ablaküveg előtt ül én meg vele szemben ülök, akkor az üvegben látom hogy nem is játszik, hanem belemegy az üzenetekbe.. de nem merek szólni neki.
Mit gondoltok erről? Mit tennétek a helyemben?
14/L
Szobaajtó bezár, telefon - alkalmazások lekódol.
Ha az ajtód nem lehet bezárni, írd rá egy kis cetlire, hogy "Szia Anya! Remélem ezúttal valami izgalmasat is találtál! Puszi"
Többet nem fog belenyúlni.
Nekem apa böngészte mindig a telefonom. Lekódoltam az smseket, névjegyzéket, fényképeket. Nem mintha lett volna bármi rejtegetni valóm, de egy 14 éves lánynak is legyen már ennyi személyes tere.
Ha tovább is turkál a dolgaid között, mond meg neki hogy ha tudni szeretne valamit rólad, akkor kérdezzen meg téged és ne kutasson.
Hát régen volt egy kisebb dolgom, az akkori legjobb barátnőm rángatott bele valamibe, de erről most nem szeretnék beszélni..akkor megtudta azt, és azóta nem bízik meg bennem szerintem..Pedig jól tanulok, nem cigizek, nem járok bulizni, szűz vagyok, nem iszok, stb..
az a baj, hogy ha lekódolnám a telefonomat, akkor megsértődik.:( szar hogy nem bízik bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!