Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Féltem, és nem akarom! Tehetek...

Féltem, és nem akarom! Tehetek valamit?

Figyelt kérdés
A lányom 17 évesm idén májusban tölti be a 18 évet. Egy idősebb férfival találkozgat, amit többszőr is megtiltottunk neki, de továbbra is folytattják. Azt mondta, hogy ha nem engedjük, akkor elszökik. Ha mégis elszökik, a rendőrség haza hozhatja akarata ellenére is ?? Vagy saját "felelősségére" hivatkozva, azon a bizonyos helyen tartózkodhat.... ??
2014. febr. 13. 13:50
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
18 eves koraig hazavihetik, igen. De majustol meg vagytok löve.Onnantol kezdve azt csinal amit akar.
2014. febr. 13. 13:55
 2/22 anonim ***** válasza:
16%

Függ attól,hogy hány éves a pasi.

Mint látjátok nincs értelme tiltani.Annyit tehetsz,hogy elkíséred dokihoz,íratsz neki gyógyszert és várod,hogy kiforrja magát a dolog.Hátha megtetszik neki egy korabeli srác,vagy a pasi unja meg a gyerekes,fenyegetőző lányodat.

2014. febr. 13. 13:56
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Ennek én sem örülnék.De ha tiltod saját magad taszitod a hazudozásba,tényleg megszökjön.Persze haza viszi neked a rendőr,de rámegy a családotok a lányoddal való kapcsolatod.hagyd,nyelj marha nagyokat.nem lesz ez hosszú életű lav.Tanul a maga kárán.Az lesz neki az igazi lecke.
2014. febr. 13. 13:58
 4/22 anonim ***** válasza:
21%

1. Tiltással, semmire sem mégy!

2. a Rendőrség ebben a korban már, erővel nem viszi haza.

(ha önszántából nem akar, illetve a férfi nyilatkozik nekik, hogy eltartja, gondját viseli)

3. Tiltással, legfeljebb azt éred el, hogy még a 18. életéve előtt, köt(felelőtlen) házasságot, és akkor már tényleg semmi jogod nem lesz beleavatkozni az életébe!

2014. febr. 13. 13:58
 5/22 anonim ***** válasza:
35%
1 vagyok. Bocs ha hülyeseget irtam, ugy tudtam, hogy 17 evesen meg hazavihetik.
2014. febr. 13. 14:00
 6/22 anonim ***** válasza:
73%
Most még lehet hazaviszik, de május nemsokára itt van! Ha most elmérgesedik a helyzet, akkor biztos lehetsz benne, hogy májusban lelép a fószerral. A legjobb, amit tehetsz, hogy nem tiltod, hátha akkor majd nem lesz olyan érdekes. Biztosísd a szeretetedről, megértésedről, sjanos mást nem tehetsz. Tablettát midnenképp jó lenne feliratni neki, igaz, hogy nem a legjobb, de még mindig sokkal jobb, mintha terhes is maradna a pasitól. (amúgy hány éves a pasas?)
2014. febr. 13. 14:04
 7/22 anonim ***** válasza:
26%
Hány éves a pasi?
2014. febr. 13. 14:27
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Csakis megerősíteni tudom az előttem szólók véleményét. Én a helyetekben lenyelném a békát, rendeznék egy közös ebédet/vacsorát, ahová megkérném, hogy hozza el, mutassa be. Így folyamatosan szemmel tarthatod, és igen, szedjen fog.gátlót. Ez a legjobb, amit tehetsz.
2014. febr. 13. 14:42
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem közvetítsd azt a lányod felé, hogy elfogadtad a helyzetet, megbékéltél a választásával.

Rögtön elmúlik a tiltott gyümölcs élvezete, maradnak a puszta tények. Nem lesz izgalom.

Ha szeretik egymást, akkor nyilván eltart majd egy ideig a románc, viszont azt ne gondold, hogy 17 évesen meg fog állapodni valaki mellett.

Mit veszíthetsz? Tapasztalatot gyűjt, aztán majd ha megunja továbblép.

Amire házasulandó korba kerül, addigra már sehol se lesz ez az ember. Szóval az életét nem fogja tönkre tenni.

Ellenben ha tiltod, már a születésnapján el fog cuccolni. Gondolom ezt nem szeretnéd.

2014. febr. 13. 14:49
 10/22 anonim ***** válasza:
58%

"Szökjön", szerinted meddig fogja őt eltartani bárki is?

Aztán meg kiábrándul.

win-win szituáció

2014. febr. 13. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!